ACCIDENT GRAV în Călărași. Patru oameni au muritACCIDENT GRAV, luni dimineață, lângă Călărași. Patru oameni au decedat. La locul accidentului s-a intervenit cu un elicopter SMURD. Din primele informaţii, un om este în comă.

ACCIDENT GRAV. Patru oameni au murit
ACCIDENT GRAV. Patru oameni au murit

Patru oameni au murit, luni dimineață, în urma unui grav accident de circulaţie ce a avut loc între localităţile Mănăstirea şi Luica, la aproximativ 40 de kilometri de oraşul Călăraşi. Şoferul unui Logan a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat violent într-un copac de la marginea carosabilului.

Din primele informaţii se pare că bărbatul circula cu viteză mare. Impactul a fost deosebit de puternic. Maşina a fost distrusă în totalitate. Cinci persoane au fost încarcerate şi potrivit România TV, patru dintre acestea au decedat pe loc.

"Un accident a avut loc pe DJ403, între localităţile Mănistire şi Luica. Din accident au rezultat cinci victime încarcerate, dintre care patru decedate. La faţa locului au intervenit două autospeciale SMURD, trei ambulanţe SAJ şi un elicopter SMURD", a declarat Ovidiu Tătăranu, reprezentat ISU Călăraşi.

Persoana rănită a fost preluată de echipajele de urgenţă. S-a intervenit într-un timp foarte scurt. Un elicopter SMURD a transportat la Bucureşti singura persoană rămasă în viaţă.

Etichete: accident, SMURD

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE