Accident grav în Capitală! Autobuz STB, intrat într-o cladire. Mai multe victimeUn accident grav a avut loc luni în Bucureşti, după ce un autobuz STB a intrat într-o clădire. Din primele informaţii, vehiculul de transport în comun avea o serie de probleme cu sistemul de frânare.

Accident Bucuresti
Accident București

Patru persoane au fost rănite, luni, după ce șoferul unui autobuz din linia 163, fără călători, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat într-un imobil de pe Șoseaua Orhideelor din sectorul 6 al Capitalei informează mediafax.

Reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunțat, luni, că în jurul orei 11.30, în zona Calea Giulești - Orhideelor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autobuz al Societății de Transport București (STB), fără pasageri, două mașini în mișcare și două autoturisme parcate.

Citește și: Ion Caramitru, dezvăluire FĂRĂ PRECEDENT despre Andrei Caramitru! A spus TOTUL despre bani

Șoferul autobuzului a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat într-un bloc nou construit situat pe Șoseaua Orhideelor.

Potrivit primelor informații, se pare ca sistemul de frânare al autobuzului ar fi avut o defecțiune.

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, respectiv șoferii mașinilor aflate în mișcare și un pasager aflat într-unul dintre autoturisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Etichete: accident, accident Bucureşti, stb

0/1 COMENTARII
Marian
29 apr 16:17
+0
VOTURI
-0
https://petitieonline.ro/petitie/68886162.Distribuiți!Semnați,oameni buni!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE