Accident grav în Capitală. Bărbat spulberat de o maşină pe Calea Victoriei VIDEOUn grav accident auto a avut loc miercuri seară în Capitală, după ce un bărbat a fost lovit de o mașină care gonea pe Calea Victoriei. Martorii spun că șoferul se luase la întrecere cu un alt autoturism, circula cu viteză foarte mare și nu l-a văzut pe omul care încerca să traverseze strada. Victima a fost târâtă mai bine de 15 metri pe asfalt şi a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Accident mortal pe Calea Victoriei
Accident mortal pe Calea Victoriei

Martorii spun că doi șoferi s-au luat la întrecere și au călcat puternic pedala de accelerație. Unul dintre ei nu l-a văzut pe bărbatul de 45 de ani care încerca să traverseze strada, aproape de trecerea de pietoni.

 

"Am iesit din bloc, am auzit o bubuitură si atat. O bubuitura si un om care galgaia in sange. Groaznic, baietii au trecut cu mare viteză", a povestit un martor, potrivit romaniatv.net.

Victima a suferit un stop cardiorespirator în ambulanță și a murit la puțin timp după ce a ajuns la spital. Ca o ironie a sorţii, pe luneta maşinii şoferului neatent era scris "da, te văd, dar nu îmi pasă". Șoferul este acuzat acum de ucidere din culpă.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident calea victoriei, accident mortal, calea victoriei

0/3 COMENTARII
Cris
08 iul 07:32
+0
VOTURI
-0
Toti cretinii care fac curse ar trebui amendati drastic si masinile confiscate.
Adrian
07 iul 19:09
+0
VOTURI
-0
Deci in tara asta te duci dracu altfel esti omorat de pilotii pe care nui duc mintea nici macar sa intre ei in pom ca tare mi.as dorii sa.i vad incarcerati si lipti de stalpi asa la vitezele lor de circuit
bbg
07 iul 13:53
+0
VOTURI
-0
În stațiile de tramvai din București înguste lipsite de balustrade de protecție se pot întâmpla în orice clipă astfel de accidente.Numai de formă sunt spații pietonale.În fapt tot expuși traficului rutier suntem.Cine a conceput în istoria Bucureștiului peroanele de tramvai n-a putut să le conceapă cu tot cu garduri.De zeci de când există puteau până acum să se înregistreze sute de tragedii.Iar mass media închide ochii în loc să tragă semnale de alarmă pe tema asta.Asta-i crimă față de populația capitalei.Indiferența ucide!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h