Accident grav în Capitală, maşină răsturnatăUn conducător auto nu a fost atent la semnele de circulaţia şi a fost izbit din plin de un alt şofer, pe Bulevardul Timişoara din sectorul 6.

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

În timp ce făcea manevra riscantă prin care voia să întoarcă maşina un alt autoturism care circula regulamentar l-a lovit fără să mai poate frâna.

Din fericire cei doi conducători auto au scăpat doar cu o sperietură, dar şoferul care a virat fără să se asigure a ajuns cu maşina răsturnată, iar acum va scoate bani mulţi din buzunar pentru reparaţiile ambelor automobile.

Etichete: accident Bucureşti, Bucureşti, trafic Bucureşti

0/3 COMENTARII
Gogu
20 Apr 14:58
+0
VOTURI
-0
Nu este clar care din automobile a fost BMW.
Cris
20 Apr 13:06
+0
VOTURI
-0
Prima fraza tabloida nu are subiect. Cine facea actiunea?
Fox
20 Apr 09:48
+0
VOTURI
-0
Si unde e gravitatea???? Morti? Raniti? Milogeala dupa audienta!

"Manevra riscanta de a intoarce" :))))) Pe bune??? Esti pieton tu, asta de ai scris articolul asta! Asta e clar! Habar nu ai de manevre! Si nici de gramatica si punctuatie! Incep sa cred ca e este un singur analfabet care scrie articolele astea si pe care, in plus, nu il duce nici mintea! Sa va explic:

"...prin care vroia sa intoarca masina un alt autoturism care circula..." Iti suna corect? NU simti nevoia unor virgule? Sa inteleaga si aia doi cititori care v-au mai ramas ce ai vrut sa spui? Du-te mai nene la scoala si pune mana pe o carte de gramatica.

Tot textul este scris de mintea unui copil de clasa a doua!

"Nu a fot atent la semenle de circulatiA !!" Pe bune??? de circulatia? Acordam si noi corect ???? :)))))

Si de unde stii ca soferul "care nu a fost atent la semnele de circulatia" nu are asigurare? De unde stii ca RCA-ul lui nu plateste pagubele provocate celuilalt? Ai auzit de RCA???

Daca citeste cineva chestia asta, poate il dati afara pe individul care a redactat mizeria asta de articol!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE