ACCIDENT GRAV în Capitală, miercuri dimineaţă: cinci victime - două încarcerateUn grav accident de circulaţie a fost înregistrat, miercuri dimineaţă, în zona podului Grozăveşti din Capitală. Două persoane au rămas încarcerate, după ce două maşini s-au ciocnit. 

ACCIDENT GRAV in Capitala, miercuri dimineata: doua persoane au ramas incarcerate
ACCIDENT GRAV în Capitală, miercuri dimineaţă: două persoane au rămas încarcerate

Accidentul de circulaţie a fost anunţat, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6. În uma impactului a două maşini, în zona podului Grozăveşti din Capitală, cinci persoane au fost rănite, două dintre acestea rămânând încarcerate în autoturisme, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru eliberarea lor. 

Toate cele cinci victime ale accidentului din zona podului Grozăveşti au fost transportate la spital, respectiv la Elias, Floreasca şi Universitar. Trei dintre victime au suferit atacuri de panică. 

Din primele informaţii, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate în mers. 

Traficul în zonă a revenit la normal după finalizarea cercetării poliţiştilor la faţa locului. 

Etichete: accident Bucureşti, grozavesti, încarcerat, miercuri, răniţi, Sectorul 6, victime

0/1 COMENTARII
hnm
11 mai 18:11
+0
VOTURI
-0
Să facă mass media și campanii de educare a bicicliștilor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe trecerile de pietoni periclitând siguranța circulației pietonilor pe ele.A vedea trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff aferentă Pieței Victoriei.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil respectând aceleași reguli de circulație alături de ceilalți conducători auto.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe trecerile de pietoni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE