ACCIDENT grav în Capitală: O femeie a fost lovită de camion şi târâtă sub maşină. FOTOO femeie a fost lovită de un camion pe Şos. Colentina şi prinsă sub acelaşi autovehicul. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital.  

Un accident de circulaţie produs miercuri pe Şos. Colentina a fost surprins de camerele de supraveghere ale Primăriei Sectorului 2, instalate în zonă. Din imagini se vede cum, după ce este lovită, femeia este prinsă sub camion. Potrivit poliţiştilor, femeia a traversat strada prin loc nepermis, fiind astfel accidentată de camion. 

La solicitarea poliţiştilor locali ai Primăriei Sectorului 2 care au văzut în direct accidentul, la faţa locului s-a
deplasat un echipaj de la Salvare care a preluat femeia şi, după acordarea primelor îngrijiri, a transportat-o la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Pantelimon".

De asemenea, un echipaj al Serviciului Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 s-a deplasat la locul accidentului pentru fluidizarea traficului rutier. 

Pentru creşterea siguranţei cetăţeanului, primarul Neculai Onţanu a instalat în Sectorul 2 un număr de 185 de camere video de supraveghere care au dus la scăderea infracţionalităţii cu până la 50%, informează administraţia locală. Structurate pe trei sisteme, camerele video din Sectorul 2 supraveghează non stop un număr de 31 de intersecţii rutiere importante, cartierul Baicului şi cartierul Creangă.

Accident grav, aseară, în Capitală. O victimă încarcerată 

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident capitala, Neculai Onţanu, realitatea, Sectorul 2, Sos. Colentina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE