ACCIDENT GRAV ÎN CAPITALĂ, TRAFIC BLOCAT, TREI RĂNIȚIUn accident grav a avut loc miercuri în jurul orei 14:00, în zona Facultății de Construcții. 

ACCIDENT
ACCIDENT

Accidentul s-a produs la intersecția dintre Bd. Lacul Tei și Maica Domnului, în jurul orei 14:00. În accident au fost implicate trei mașini, iar trei persoane au fost rănite. Unul dintre răniți rămăsese încarcerat, dar a fost scos de echipajele ISU din autoturism.

Cele trei victime erau conștiente și au fost preluate de echipajele SMURD venite la fața locului.

Potrivit informaţiilor iniţiale furnizate de reprezentanţii ISU, accidentul s-ar fi produs la intersecţia străzilor Teiul Doamnei cu Maica Domnului. 

Traficul tramvaielor de pe liniile 16 și 36 a fost blocat timp de 40 de minute, coada de tramvaie ajungând până la Lizeanu. 

Doar în luna septembrie au avut loc peste 50 de incidente în care a fost blocată circulația tramvaielor, fie că vorbim de accidente rutiere, fie de autoturisme parcate pe linia de tramvai, au declarat, pentru B365.ro, oficialii RATB. 

0/2 COMENTARII
Cristi
22 Oct 16:14
+0
VOTURI
-0
Doamne ce spirit de observatie dezvoltat ai, esti o persoana foarte inteligenta...not!
Gigi
21 Oct 16:33
+0
VOTURI
-0
In afara de faptul ca Teiul Doamnei nu se intersecteaza de niciun fel cu Maica Domnului, ba chiar sunt paralele, totul e ok. Buna stire...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE