ACCIDENT GRAV în Capitală. Un diplomat a lovit cu maşina o femeie care traversa stradaUn diplomat de la Ambasada Coreeii de Nord a lovit cu maşina o femeie care traversa strada, în Bucureşti.

ACCIDENT GRAV in Capitala. Un diplomat a lovit cu masina o femeie care traversa strada
ACCIDENT GRAV în Capitală. Un diplomat a lovit cu maşina o femeie care traversa strada
Foto: www.enational.ro

Femeia, în vârstă de 39 de ani, pare să fie în stare stabilă, dar este nevoie de investigaţii amănunţite, fapt pentru care ea a fost transportată la Spitalul Floreasca, unde va mai rămâne câteva zile, scrie romaniatv.net.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele accidentului, pentru a determina dacă aceasta traversa regulamentar sau nu. Poliţiştii au întocmit deja un dosar penal pentru lovire din culpă, dar diplomatul are imunitate, iar acest dosar ar putea să-i fie retras.

Etichete: accident grav, diplomat, femeie, masina

0/2 COMENTARII
Mircea
22 iun 16:30
+0
VOTURI
-0
Esti obligat, de codul rutier, sa dai prioritate pietonilor angajati in traversarea strazii!

Dar tu stii deja ca femeia traversa neregulamentar, nu s-a asigurat si probabil a tasnit de dupa un colt de strada in fata masinii.
Ce ancheta? Daca a zis oligofrenul Fox ca femeia e de vina, atunci asa e! Sa desfiintam Politia, ca ne spune Fox ce trebuie sa facem si ce nu. Pietonii sa stea dracului in case, nu sa iasa pe strazi. La fel si biciclistii sau motociclistii. Sa daramam tot, sa facem strazi largi, sa poata iesi Fox sa conduca relaxat. Si sa nu mai fie nimeni pe langa el, sa nu-l streseze cumva...

Cretinule, mi-as dori sa dea cineva cu masina peste tine ca sa-ti pot spune pe un ton condescent ca trebuia sa te asiguri. Iar acum sa-i platesti masina omului, ca i-ai indoit-o cand ai lovit-o cu corpul tau!
Fox
21 iun 20:33
+0
VOTURI
-0
Esti obligat, din motive ce tin de propriul instinct de supravietuire, sa te asiguri si cand traversezi regulamentar si cand o iei pe scurtatura! E in interesul tau! Daca nu o faci, uite ca ajungi la spital! Data viitoare poate se asigura!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE