Accident GRAV în Capitală: Un pieton a fost lovit de un ŞOFER care conducea cu vitezăUn grav accident de circulaţie a avut loc marţi seara în Bucureşti. Un pieton a fost lovit de o maşină aproape de trecerea de pietoni.

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

Un grav accident de circulaţie a avut loc, marţi seara, în Sectorul 1 al Capitalei. În zona fântânii Mioriţa, un bărbat a fost lovit de o maşină în apropierea trecerii de pietoni.

Din primele informaţii, omul a traversat neregulamentar, iar şoferul care l-a accidentat circula cu viteză. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, iar victima a fost preluată de medici şi transportată la spital.

Oamenii legii fac verificări pentru a afla cum s-a petrecut accidentul şi cine este vinovat.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident capitala, Bucureşti, pieton lovit

0/3 COMENTARII
wqhr
02 Nov 11:58
+0
VOTURI
-0
Da, ma, asa e, sa desfiintam TVR ca nu-ti raspunde tie, personal, la ce visezi noaptea. Te-ai scremut mult pan-ai scos asa ceva din putul gandirii?

@sigh: Lasa-l in pace, ca omul e dus cu pluta. I s-a spus sa faca cerere catre Primarie, catre RATB, catre Politie... El nimic, troleaza pe aici in continuare. Atat poate, atat face. Poate daca-l ignoram moare...
sigh
02 Nov 10:58
+0
VOTURI
-0
@hgzz: http://www.pmb.ro/contact/petitie/petitie.php
hgzz
02 Nov 10:16
+0
VOTURI
-0
Și în stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de garduri de protecție din capitală se pot înregistra în orice clipă tragedii în masă.Riscul de accidentare e aproape inevitabil.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești etc etc etc.Și TVR închide ochii în loc să tragă semnale de alarmă.Nici măcar la cerere n-au bunul simț să abordeze problema asta pentru jurnalul TVR.Le scrii și rămâi cu scrisul.Parcă ai vorbi cu pereții.Mai e și televiziune publică și n-ar da o mână de ajutor să ne ajute să scăpăm de ele.Pentru ce mai e plătită dacă nu răspunde nevoilor telespectatorilor fie ele și singulare sau minoritare?Cât mai e până scăpăm de pericolele astea de peroane???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h