ACCIDENT GRAV în faţa Tribunalului Bucureşti. Un motociclist, izbit în plin de un taxiUn accident grav a avut loc, vineri dimineaţă, în faţa Tribunalului Bucureşti, după ce un taxi a izbit în plin un motociclist care circula regulamentar. Taximetristul a vrut să întoarcă pe sensul celălalt al Bulevardului Unirii, de pe prima bandă de circulaţie, tăind trei benzi odată. 

ACCIDENT GRAV in fata Tribunalului Bucuresti, vineri. Un motociclist, izbit in plin de un taxi
ACCIDENT GRAV în faţa Tribunalului Bucureşti, vineri. Un motociclist, izbit în plin de un taxi

Motociclistul a fost lovit de autoturismul taxi, la faţa locului primind îngrijiri medicale de specialitate. 

Din primele cercetări, se pare să taximetristul a vrut să întoarcă pe sensul celălalt al Bulevardului Unirii, fără să se asigure şi tăind trei benzi de circulaţie, de pe banda unu pe care se afla în mişcare. 

Motociclistul rănit a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Universitar pentru investigaţii suplimentare.

CITEŞTE ŞI ACCIDENT în Bucureşti. Un biciclist a murit după ce a fost lovit de o maşină

Un biciclist din Bucureşti, în vârstă de 51 de ani, a murit după ce a fost lovit de o maşină. Accidentul a avut loc joi seara, in jurul orei 22.00, în cartierul bucureştean Giuleşti-Sârbi.

Etichete: accident motociclist, accident taxi, Bulevardul Unirii, Tribunalul Bucureşti, vineri

0/3 COMENTARII
Victor
20 mai 14:06
+0
VOTURI
-0
Doar un mic rezultat al faptului ca politia nu-si face treba, de la infractiuni mai mici trecute cu vederea se ajunge aici din pacate
Subspecie
20 mai 11:48
+0
VOTURI
-0
Taximetristul este cea mai proasta specie umana
Taxi-mortisti
20 mai 11:08
+0
VOTURI
-0
Iar citim despre conduita rutiera "exemplara" a soferilor "profesionisti" de taxi... Astia din transportul public de persoane ar trebui verificati la sange, inclusiv psihologic. E inadmisibil ca un asemenea sofer sa aiba dreptul de a mai conduce.

Unde sunteti voi, aia tristii, care considerati ca tariful de taxi e unul "social"? Social pentru a omori pe altii? Habar n-aveti de condus, dar vreti bani...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE