Accident grav în pasajul Obor din Capitală. Şoferul a rămas încarcerat în urma impactului violentAccident grav în zona pasajului Obor, sâmbătă dimineaţă. Un şofer a rămas încarcerat, iar autorităţile au intervenit pentru a-l scoate din maşină. Alte două accidente au avut loc în Bucureşti în noaptea de vineri spre sâmbătă, din fericire, soldate doar cu pagube materiale.

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

Pasajul Obor din Capitală a fost blocat din cauza unui accident rutier. Din primele informaţii, un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de mers a pierdut controlul volanului şi a intrat violent în parapet.

Citeşte şi Dan Diaconescu, victima unui accident rutier petrecut în Bucureşti FOTO

În urma impactului şoferul maşinii a rămas încarcerat, fiind nevoie de echipajul de descarcerare pentru eliberarea lui dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Bărbatul a fost transportat la spitalul Floreasca, unde medicii efectuează investigaţii asupra stării lui de sănătate. Lovitura a fost atât de puternică, încât motorul autoturismului s-a desprins de şasiu şi a rămas pe partea carosabilă.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a elucida cauzele cumplitului accident.

Citeşte şi Camion încărcat cu dulciuri, implicat într-un accident rutier pe DN65

Doi şoferi au pierdut controlul volanului şi au produs mai multe pagube, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Primul accident a avut loc în centrul Bucureştiului. Un şofer vitezoman a pierdut controlul volanului şi a intrat cu bolidul în gardul de susţinere al fântânelor arteziene. În maşină se mai afla prietena lui care a scăpat nevătămată. Şoferul a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

Al doilea accident a avut loc în cartierul Pantelimon. Tot din neatenţie un alt şofer nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi a tamponat un autorism parcat regulamentar. Soferul nu consumase bauturi alcoolice şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident obor, Bucureşti, Obor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE