ACCIDENT GRAV în Piaţa Romană din Capitală. O femeie a fost LOVITĂ de o maşinăACCIDENT BUCUREŞTI. Un accident grav s-a produs, luni dimineaţa, în Piaţa Romană din Capitală. O femeie a fost rănită grav. Două benzi de circulaţie au fost blocate.

Accident rutier in Capitala
Accident rutier în Capitală

ACCIDENT BUCUREŞTI. Un accident grav s-a produs, luni dimineaţa, în Piaţa Romană din Capitală. O femeie a fost rănită grav. Două benzi de circulaţie au fost blocate.O femeie a fost grav accidentată de un autoturism, luni dimineață, în zona Piața Romană, după ce ar fi traversat pe culoarea roșie a semaforului, pe trecerea de pietoni. Victima, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la Spitalul de Urgență Floreasca, informează Brigada Rutieră a Poliției.

ACCIDENT BUCUREŞTI.  Potrivit sursei citate, sunt blocate benzile 1 și 2, pe sensul dinspre Universitate. Circulația în zonă se desfășoară sub dirijare.

Etichete: accident Bucureşti, accident piaţa romana, Bucureşti, Piaţa Romană

0/6 COMENTARII
kapra
08 Mar 22:05
+0
VOTURI
-0
@Florin/Emil/Eugen. Omule, nici macar nu-ti dai seama cat de penibil esti! Cred ca nici de donator de organe nu esti bun. Pacat de tine.
Eugen
15 Feb 09:18
+0
VOTURI
-0
@Bâzdâc.Au perfectă dreptate Florin și Emil care sunt persoane diferite.Le pasă de viața pietonilor.Vor să trezească populația la realitate trăgând semnale de alarmă să conștientizeze pericolul la care se expun pietonii.Dormi mai departe în ignoranță apărând niște criminali.Indiferența ucide!
Bâzdâc
13 Feb 16:38
+0
VOTURI
-0
Florin/Emil - iar îți răspunzi singur, pericol public ce ești? Măcar văd că ești de acord cu tine.
Și? Merge ceva? Te crede cineva că dă tramvaiul peste tine, în „stațiile alea de tramvai periculoase” în care pietonii sunt „blocați în ambuteiaje pietonale”?
Dacă nu, îți sugerez să lași un mesaj aici, și-ți cumpărăm noi pastilele. Cele mai puternice, că văd că ai deja rezistență la ele.
Emil
13 Feb 12:36
+0
VOTURI
-0
@Florin.Ai perfectă dreptate.Ai să facem bilanțul.Modernizarea liniilor de tramvai a început în 2001 2002.Primar al capitalei era Traian Băsescu.A fost inaugurată așa-zisa linie de metrou ușor 41.Nici aia făcută ca lumea.Vezi pericolele de peroane de pe Bulevardul Mărăști.Între 2004 și 2008 a fost Adriean Videanu.A fost modernizată Șoseaua Giurgiului.Nici aia ca lumea.Vezi primele două pericole de peroane de pe sensul București Jilava.Au fost făcute în schimb piste de biciclete cu nemiluita pe trotuare și pe treceri de pietoni,piste în prezent dispărute fie prin dezlipiri benzi orange fie prin plombări asfalt locale.Vezi Șoseaua Pavel Kiseleff,Bulevardul Aviatorilor,Calea Dorobanților,Bulevardul Constantin Prezan,Șoseaua Cotroceni,Bulevardul Iuliu Maniu etc.Între 2008 și 2016 a fost Sorin Oprescu.Au fost modernizate Șoseaua Nicolae Titulescu,Bulevardul Iancu De Hunedoara,Șoseaua Ștefan Cel Mare,Strada Buzești etc.În 2011 a început modernizarea Bulevardului Liviu Rebreanu.Nici azi nu s-a terminat.A făcut piste de biciclete pe Calea Victoriei tăind două benzi auto și unind trecerea de pietoni din Piața Victoriei de la intersecția cu Calea Victoriei cu trecerea de pietoni de pe Calea Victoriei aferentă Pieței Victoriei în loc după modernizarea Străzii Buzești să fi modernizat Bulevardul Ion Mihalache.De asemenea când a început modernizarea Șoselei Pantelimon,modernizare ce nici azi nu s-a terminat,n-a fost modernizat și tronsonul dintre Strada Ion Heliade-Rădulescu și Șoseaua Iancului.În 2015 l-a săltat DNA în loc să-l fi lăsat să-și termine al doilea mandat.Mai avansa cu modernizarea liniilor de tramvai.Niciunul nu ne-a scăpat de stațiile alea de tramvai periculoase.
Florin
13 Feb 12:03
+0
VOTURI
-0
Și în stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție se pot înregistra în orice clipă accidente.Viața pietonilor e în condiții periculoase.Exemple:Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești etc etc etc.Și din toată media asta din București abia câteva posturi fie radio,fie TV,fie web au bunul simț să abordeze problema asta.Mai mult închid ochii decât să tragă semnale de alarmă.Din media capitalei ce presupune posturi radio,posturi TV și presă online există 3 categorii.Posturi cărora le ceri pe mail să abordeze problema asta și care o abordează,posturi cărora le scrii pe mail să abordeze problema asta și care răspund în genul ”mulțumim pentru subiectul propus;ne vom ocupa” și de fapt trec luni și ani și tot nu se ocupă și posturi cărora le scrii pe mail să abordeze problema asta și care nu răspund și nu se ocupă de ea.Parcă ai vorbi cu pereții.În principiu te plângi în media și te plângi la stane de piatră.Refugiile înguste lipsite de garduri de protecție opera comuniștilor.Care le-au proiectat și le-au construit în istoria Bucureștiului meritau închisoarea pe viață.Asta-i crimă față de populația Bucureștiului.A depăși populația staționată pe un astfel de peron o acțiune imposibilă.Numai să cobori în carosabil poți depăși populația staționată și de multe ori nu poți face asta din cauza mașinilor care circulă ori în viteză ori bară la bară.Comuniști zgârciți la spațiu.Trebuiau concepute mai generoase în lățime să aibă loc 2 pietoni a se întâlni din sensuri opuse și mai ales să nu fie blocați de populația staționată.Nu cum le-au făcut ei să-i prindă pe pietoni blocați în ambuteiaje pietonale.
kalu
13 Feb 10:10
+0
VOTURI
-0
Politia Rutiera Bucuresti la telefonul 021/9544 - zice ca azi traficul a fost normal in Bucuresti

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE