ACCIDENT GRAV ÎN VOLUNTARI. Cuplu lovit pe trecerea de pietoni, șoferul a fugitUn şofer vitezoman a lovit din plin un cumplu ce traversa strada. Femeia a decedat pe loc, iar bărbatul se zbate între viaţă şi moarte. Șoferul a fugit de la locul faptei.

ACCIDENT GRAV IN VOLUNTARI. Cuplu lovit pe trecerea de pietoni, soferul a fugit
ACCIDENT GRAV ÎN VOLUNTARI. Cuplu lovit pe trecerea de pietoni, șoferul a fugit
Foto: romaniatv.net

Un grav accident de circulaţie a avut loc în Voluntari. O femeie şi un bărbat au fost loviţi în plin de o maşină, potrivit romaniatv.net.

"Am ieşit ca să salvez, dar n-am avut ce. I-a lovit în plin. Pe ea cred că a lovit-o prima", este mărturia unui şofer care se afla pe celălalt sens de mers şi a văzut întreaga scenă.

Potrivit România TV, cât timp martorii au sunat la 112, şoferul vinovat a apucat să fugă. Şi-a abandonat maşina şi s-a făcut nevăzut, la fel şi ceilalţi doi pasageri din maşină.

"Conducătorul auto cu pasagerul din autoturism au părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Se fac cercetări pentru depistarea acestora", a spus insp. principal Mihai Gheorghe, Serviciul Rutier Ilfov.

În zadar au încercat medicii să o resusciteze pe femeie. Inima nu i-a mai rezistat. Soţul său a fost transportat de urgenţă. Şi starea lui este gravă. Poliţiştii încă îl caută pe şoferul vinovat.

Etichete: accident grav, șoferul, trecerea de pietoni, voluntari

0/2 COMENTARII
vlad
08 iun 16:13
+0
VOTURI
-0
guscanu nu are permis si gimi o cioara infecta a omorat o femeie pe trecere nevinovata a lasat ac o fetita de 8ani 20 de ani sa le dea
vlad
08 iun 16:11
+0
VOTURI
-0
sa se duca la puscarie 20 de ani sant neamuriile lui cornel argintaru guscanu si gimi unul din iei au fost la volan

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE