ACCIDENT GRAV în zona Lujerului. Un LOGAN a intrat într-o AMBULANŢĂ aflată în misiuneO ambulanţă SMURD a fost implicată, marţi, într-un grav accident de circulaţie în zona Pasajului Lujerului din Bucureşti, unde un autoturism Dacia Logan nu i-a acordat prioritate. Un bărbat, şoferul autoturismului Dacia Logan, a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Ambulanta
Ambulanţă

Niciunul dintre ocupanţii ambulanţei SMURD nu a fost rănit, pacientul care era transportat fiind preluat de un alt echipaj SMURD, potrivit reprezentanţilor ISU.

Autoturismul Logan se deplasa pe prima bandă dinspre Plaza România către intersecţia de la Lujerului. Ambulanţa venea pe drumul perpendicular, respectiv dinspre Piaţa Gorjului către Cotroceni.

Două dintre autoturismele care circulau pe banda a treia şi pe banda a doua i-au acordat prioritate ambulanţei care avea sirena şi girofarul pornite. Un al treilea autoturism, o Dacie Logan, care circula pe banda întâi, a intrat în intersecţie şi a fost izbit de ambulanţă.

Şoferul Daciei ar fi spus, potrivit unor surse din anchetă, că nu a observat ambulanţa din cauza celorlalte autoturisme din intersecţie. El a fost rănit grav şi a ajuns la spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

Etichete: accident pasajul lujerului, ambulanţă, cora lujerului, lujerului

0/8 COMENTARII
Fox
10 nov 11:06
+0
VOTURI
-0
Pentru cel/cei care comentează sub pseudonimul "Caine", citiţi, vă rog articolul următor:
http://www.automarket.ro/stiri/cronica-unei-tragedii-anuntate-cele-5-gesturi-de-bun-simt-care-puteau-sa-74231.html

"Evident, pentru șoferii români acest tip de distanță de siguranță echivalează cu o invitație la "infiltrare", chestiune care de obicei mă face să iau aer în piept și să respir ordonat pentru a nu mă transforma în polițist de ocazie.
Apropo, puteți fără probleme să-i priviți pe toți cei care conduc la doi metri în fundul vostru ca pe potențiali infractori cu dosar penal. Faptul că nu au omorât încă pe nimeni este o simplă chestiune de timp și de noroc împletite în măsuri diferite."

Şi aş aprecia să vă lăsaţi comentariile de Popeşti-Leordeni acasă, la poartă.
Nu cred că mama dumneavoastră ar fi mândră de cum vorbiţi. Dar dacă este, atunci îmi pare rău pentru dumneavoastră.
pt. ala de peste ma-ta
09 nov 17:05
+0
VOTURI
-0
Caine, si aia de pe A2 tot jmekeri ca tine erau, si tot din cauza unora ca tine au murit 4 oameni! Ca si aia, la fel ca tine, au zis "mie nu mi se poate intampla, ca eu sunt suprazeu"...
Va doresc, tie si alora care circula ca tine, sa vina Politia sa va anunte ca cineva drag e in spital din cauza unor profesionisti ne-martalogi! Si sa te vad cum reactionezi cand ma-ta e in spital din cauza unuia care vroia neaparat sa mearga cu dublul vitezei legale. Ca accidentele se intampla doar martalogilor, nu?

Cat despre visele descrise, ti-as sugera sa fii mai atent, ca e vorba de ma-ta si de tine! Si ma-ta plange la mormant momentul cand ti-a dat bani de scoala de soferi!
Retardatul pulii ce esti!
ccc
09 nov 12:25
+0
VOTURI
-0
Caine, ce vise ciudate ai! Le ai intotdeauna la volan, sau apar doar cand e ceata si mergi cu 118 km/h?
Dar nu-mi raspunde, e clar ca esti un p*lete cu masina inmatriculata in Bulgaria, care te crezi zeul soselelor! Iti doresc si eu sa mori daor tu, sa nu mai iei si pe altii cu tine!
Cris
08 nov 23:05
+0
VOTURI
-0
Uneori, cand e traficul aglomerat se aude in draci o ambulanta dar nu o vezi nicaieri venind.
pt. asta de sub mine 2
08 nov 20:14
+0
VOTURI
-0
M-am intalnit ,ieri cu ma-ta. Era trista ca visase urmatoarele: era pe Vacaresti, soferita pe o duba (ce vise are si ma-ta asta...). A stat cam mult la coada pentru ca nu reusea sa se tina de ala din fata ei si intrau aproape toti participantii la trafic inaintea ei. Imi spunea ca se transfigura (se vedea in retrovizoare,na) si-si dorea sa fie mai buna (pe domeniul soferie, bineinteles).
Ce soferita proasta e ma-ta !!
pt. asta de sub mine
08 nov 20:05
+0
VOTURI
-0
da, ma , eu sunt ! imi mentin pozitia, esti martalog .
@ caine
08 nov 17:20
+0
VOTURI
-0
Tu esti ma, ala care circula fix in curul celui din fata, ca altfel esti martalog?
Sa ai parte doar de circulatie ca sambata pe A2, tampitule! Spala-te-ar cu furtunul de pe asfalt!
Caine
08 nov 16:00
+0
VOTURI
-0
daca ambulanta porneste sirena cand intra in intersectie,e fix degeaba. sirena se porneste din timp !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE