Accident grav în zona Tineretului din Capitală. Biciclist lovit de o maşină de gunoiUn biciclist a fost lovit de o maşină de gunoi în zona Tineretului din Capitală.

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

Accidentul a avut loc din cauza şoferului care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Medicii au intervenit de urgenţă, iar biciclistul în vârstă de 58 de ani a fost transportat la spital.

Etichete: accident, accident Bucureşti

0/2 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:28
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895
Xulescu
15 mai 16:05
+0
VOTURI
-0
Si mai precis in ce anume a constat gravitatea accidentului? Cateva detalii, in linii mari, par necesare ca sa nu ramana "articolul" cu numai 3 randuri.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE