Accident grav pe Bd. Kiseleff. Un bărbat a fost lovit din plin de o maşinăUn bărbat a plătit scump tentativa de a trece pe culoarea roșie a semaforului, marţi dimineaţă. Un şofer care mergea pe bulevardul Kiseleff din Capitală nu a mai avut cum să îl evite, şi l-a lovit în plin.

Accident
Accident

Bărbatul extrem de grăbit, a coborât din autobuz și s-a repezit să traverseze strada, neținând cont de faptul căsemafosrul arăta culoarea roșie. Imediat după aceea a fost transportat la Spitalul Elias cu traumatisme craniene grave. Șansele de supraviețuire sunt foarte mici, spun medicii.

"M-am dus să apăs butonul pentru pietoni, ca ştiu că aici mereu s-au întâmplat nenorociri, şi a luat-o nenorocitul prin mijlocul drumui", a declarat un martor, citat de rtv.net. Şoferul, de-a dreptul șocat de întâmplare, a povestit că s-a trezit cu bărbatul în faţă şi nu a mai avut timp să reacţioneze.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un autoturism care circula pe soseaua Kiseleff care circula dinspre Piaţa Presei către Arcul de Triumf a surprins un pieton care s-a angajat în traversare neregulamentară", a declarat comisar-şef, Gabriel Burcă, Brigada Rutieră.

Etichete: accident, Kiseleff, şofer

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h