ACCIDENT GRAV pe bulevardul Ghencea. O maşină s-a lovit de un copac VIDEOUn accident rutier grav s-a petrecut, joi-noapte, în Capitală. Doi bărbaţi au ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a lovit un copac. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lor de supravieţuire.

Accident grav Bucuresti
Accident grav Bucureşti

Accidentul s-a produs pe bulevardul Ghencea din Capitală. Maşina în care se aflau trei bărbaţi a lovit puternic un copac, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, potrivit România TV. Autoturismul s-a rotit de câteva ori şi a rămas în mijlocul şoselei.

"La faţa locului am găsit o persoană încarcerată, o persoană căzută din maşină şi încă o persoană lângă autoturism. S-a lucrat pentru descarcerarea unei singure victime", a declarat unul dintre salvatori.

Din spusele martorilor, autoturismul circula cu o viteză de peste 150 de kilometri pe oră. În urma impactului, unul dintre pasagerii de pe scaunele din faţă a fost aruncat şi a rămas prins sub copacul lovit de maşină.

Bărbatul care a fost prins între fiarele maşinii şi cel care a fost aruncat din autoturism au fost transportaţi la Spitalul Municipal, însă medicii nu le dau şanse mari de supravieţuire. Un alt tânăr de 18 ani a ajuns la Spitalul Floreasca.

Etichete: accident bulevardul ghencea, accident grav bucuresti

0/1 COMENTARII
Cris
06 Nov 08:21
+0
VOTURI
-0
Toti terminatii au ajuns sa conduca maasini puternice, cu viteza, pe bulevardele capitalei. Niciodata nu esti in siguranta si te poti trezi ca intra un dement in tine si te face praf.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE