ACCIDENT GRAV PE DN 1: Patru copii și doi adulți au fost rănițiACCIDENT GRAV PE DN 1 Două mașini s-au ciocnit frontal, în această dimineață, pe DN 1, tronsonul Brașov-Sibiu. În urma accidentului șase persoane au fost rănite, între care patru copii.

ACCIDENT GRAV
ACCIDENT GRAV

Un accident grav a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 9.30, pe DN 1 în dreptul localității Porumbacu de Jos unde două mașini s-au ciocnit frontal. 

Un echipaj de descarcerare şi trei ambulanţe intervin pentru salvarea victimelor. Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Sibiu, traficul este blocat pe o bandă de mers.

Din cauza numărului mare de victime, traficul pe DN1 este blocat total, conform informatiilor de ultimă oră furnizate de IPJ Sibiu.

Potrivit aceleiaşi surse, în urma accidentul se pare că şase persoane au fost rănite, dintre care patru copii.

“Un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ intrevin pentru salvarea victimelor implicate în accident”, precizează Bianca Slomnea, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Accidentul s-a produs pe din cauza unei maşini care, în curbă, a intrat pe contrasens.

“Şoferul unui autoturism care circula spre Sibiu a intrat in curbă , unde a pierdut controlul şi a pătruns pe contrasens , unde circula regulamentar din sens opus o alta maşină. Maşina care circula regulamentar a fost proiectată în afara părţii carosabile”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Maşina care a provocat accidentul este înmatriculată în Constanţa iar cea care a fost proiectată în afata drumului este din Sibiu.

Sursa: realitatea.net

Etichete: accident, ambulanţă, DN 1, poliţia rutieră

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h