ACCIDENT GRAV PE DN1. O macara a căzut peste trei maşiniACCIDENT GRAV PE DN1. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineaţă, la ora 7.25, în judeţul Prahova, traficul rutier pe DN1 Ploieşti – Sinaia se desfăşoară îngreunat (dirijat pe un fir, alternativ) la Comarnic – km 107, din cauza unui eveniment rutier.

ACCIDENT GRAV PE DN1. O macara a cazut peste trei masini (Foto observatorulph.ro)
ACCIDENT GRAV PE DN1. O macara a căzut peste trei maşini (Foto observatorulph.ro)

ACCIDENT GRAV PE DN1. Traficul auto se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţă, între Ploieşti şi Sinaia din cauza unui accident produs în localiatea Comarnic. 

Macaraua unui camion care transporta lemne s-a desprins şi în cădere a lovit alte trei autovehicule care circulau pe sensul de mers către Sinaia, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Şoferul autocamionului şi-a continuat drumul şi, oprit fiind de către poliţişti la o distanţă de câţiva kilometri, în apropiere de municipiul Câmpina, a declarat că nu a observat că macaraua a căzut, relatează Mediafax.

În urma incidentului,cele trei autoturisme au fost avariate, iar patru persoane aflate în acestea au fost rănite uşor.

Conform sursei citate, traficul auto ar urma să reintre în normal în zonă în jurul orei 9. 

TRAFIC FEROVIAR ÎNTRERUPT PE MAGISTRALA 300 CLUJ NAPOCA - CÂMPIA TURZII

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, tot luni dimineaţă, la ora 7.45, în judeţul Cluj, traficul feroviar este întrerupt pe magistrala 300 Cluj Napoca – Câmpia Turzii, la kilometrul 483+800 de metri, între staţiile de cale ferată Tunel şi Cojocna, din cauza unui accident.

Etichete: accident, DN1, macara, trafic îngreunat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE