ACCIDENT GRAV pe DN1. Patru persoane au murit, două sunt rănitePatru persoane au murit într-un accident rutier care a avut loc, joi după-amiază, pe DN 1, între localitățile Dridif și Voila din apropierea municipiului Făgăraș. 

Accident rutier
Accident rutier
Foto: traficromania.info

Bilanțul persoanelor decedate în accidentul care a avut loc joi pe DN 1 în apropiere de municipiul Făgăraș a a ajuns la patru, iar pentru un rănit se așteaptă elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Târgu Mureș, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Streja, citat de Agerpres.

Accidentul s-a produs joi după-amiază pe DN 1, între localitățile Dridif și Voila din apropierea municipiului Făgăraș, unde două autoturisme au intrat în coliziune. Inițial au fost trei persoane decedate și trei rănite, dintre care una în stare foarte gravă, fiind efectuate manevre de resuscitare la fața locului.

Pentru salvarea răniților au acționat o mașină de descarcerare, trei SMURD-uri și două ambulanțe.

Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare.

Etichete: accident, accident DN1, accident morti DN1

0/1 COMENTARII
Anita Frank
23 Jun 19:34
+0
VOTURI
-0
CUM I Got împrumutul meu de la aceasta companie MARE

Buna ziua dragii mei oameni, eu sunt Anita Frank, care trăiesc în prezent în New Jersey City, Statele Unite ale Americii. Sunt văduvă în acest moment, cu trei copii și am fost blocat într-o situație financiară în aprilie 2015 și am nevoie să-și refinanțeze și să plătească facturile. Am încercat caută împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private si corporate, dar niciodată cu succes, iar cele mai multe bănci au scăzut de credit meu, nu-pradă nu pe deplin acelor huligani la acolo, care îi numesc auto bani creditor toate acestea sunt înșelătorie, tot ce doresc este banii și bine nu ai auzit de la ei din nou, ei l-au făcut să-mi de două ori înainte de a-am întâlnit cu dl Wilson, Edwards, cea mai interesanta parte este faptul că împrumutul meu a fost de transfer de la mine în termen, așa că am 74 oră va sfatuim sa contactati pe dl Edwards, în cazul în care sunt interesați în obținerea de împrumut și sunteți sigur că puteți să-l plătească înapoi la timp, puteți să-l contactați prin e-mail ......... (wilsonedwardsloancompany@gmail.com) nici o verificare de credit, nu semnatarul co cu rata dobânzii la doar 2% și planuri mai bune de rambursare și programați dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanții, atunci contactați dl Wilson Edwards astăzi pentru dumneavoastră de împrumut
Ele oferă tot felul de categorii de credite au
împrumut pe termen scurt (5_10years)
împrumut pe termen lung, (20_40)
împrumut pe termen media (10_20)
Ele oferă împrumut cum ar fi
............. Casa de împrumut, împrumut de afaceri ........ împrumut datorii .......
student împrumut de .........., de afaceri începe să împrumut de
....... Împrumut de afaceri, credit Companie .............. etc
E-mail .......... (wilsonedwardsloancompany@gmail.com)
Când vine vorba d

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE