ACCIDENT grav pe DN1:Un tânăr a murit,iar o fată a fost grav rănită.Maşina a plonjat în râul PrahovaUn tânăr în vârstă de 22 de ani a murit, iar o tânără de 19 ani a fost grav rănită, după ce maşina în care se aflau a derapat pe DN 1, în zona Nistoreşti, şi a plonjat în albia râului Prahova, alte două autoturisme fiind avariate în acest accident.

Accident grav pe DN1: Un tanar a murit, iar o fata a fost grav ranita. Masina plonjat in raul Prahova
Accident grav pe DN1: Un tânăr a murit, iar o fată a fost grav rănită. Maşina plonjat în râul Prahova

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Prahova, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, în localitatea Nistoreşti, transmite corespondentul Mediafax.

Tânărul în vârstă de 22 ani conducea cu viteză o maşină dinspre Ploieşti spre Braşov şi a depăşit pe partea dreaptă un autovehicul care circula în acelaşi sens pe banda doi a drumului, a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o altă maşină, după care autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în albia râului Prahova.

Şoferul maşinii care s-a răsturnat a murit pe loc, iar o pasageră aflată în maşină cu el, în vârstă de 19 ani, a fost rănită, fiind internată în spital în stare gravă.

Celelalte două maşini implicate în accident s-au ciocnit între ele, însă niciunul dintre ocupanţii acestora nu a fost rănit.

Etichete: accident, accident DN 1, accident grav, DN 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE