ACCIDENT GRAV provocat de fiul ministrului Silaghi, care abia a obţinut permisul. FOTOFiul fostului ministru, Ovidiu Silaghi, în prezent deputat ALDE, a provocat un grav accident de circulație, izbindu-se cu maşina într-un copac. Tânărul abia a obţinut permisul de conducere, de câteva zile. 

Sever Silaghi, fiul fostului ministru Ovidiu Silaghi, se afla în maşină împreună cu iubita sa, Larisa Călin, şi încă doi pasageri atunci când s-a produs accidentul. Potrivit unor surse citate de voceatransilvaniei.ro, cei patru se întorceau vineri seara din comuna Viile Satu Mare, acolo unde familia Silaghi construiește o pensiune. Aflat la volanul unui BMW-ul X6, al soției lui Ovidiu Silaghi, tânărul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.4

Fiul fostului ministru a declarat polițiștilor că s-a panicat atunci când un iepure i-a apărut în fața mașinii.

Conform unor surse din cadrul Spitalului Județean Satu Mare, Sever Silaghi are urmărul dislocat, iar iubita tânărului are un picior în gips. Ceilalți doi pasageri au mai multe politraumatisme.

Mașina de lux condusă de Sever Silaghi a fost distrusă aproape în totalitate, în urma accidentului. Fiul fostului ministru a obținut permisul de conducere în această săptămână.

Etichete: accident, BMW, fiul ministru ovidiu silaghi, iubita larisa calin, sever silaghi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE