Accident groaznic surprins de camerele de supraveghere. Doi tineri au murit. VIDEOGrav accident, petrecut azi-noapte, într-o localitate din Buzău. Doi tineri au murit, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un gard de beton. Cei doi se întorceau de la discotecă şi circulau cu viteză foarte mare. Oamenii legii urmează să stabilească dacă şoferul era băut.

Doi tineri au murit in urma unui grav accident de circulatie
Doi tineri au murit în urma unui grav accident de circulație

Tragedia s-a petrecut pe raza localităţii Mărăcineni, din judeţul Buzău. Tinerii, de 19 şi 25 de ani, petrecuseră toată noaptea într-o discotecă dintr-o comună învecinată. Pe drumul spre casă, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina a intrat cu viteză într-un magazin, apoi s-a oprit într-un gard de beton, scrie realitatea.net.

O cameră de supraveghere a susrpins momentul în care autoturismul a ricoşat din magazin în gardul din apropiere. Impactul le-a fost fatal celor doi şi a fost atât de violent încât stâlpii de susţinere ai peretelui magazinului au fost distruşi. După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

Oamenii legii aşteaptă rezultatele examenului medico-legal, pentru a vedea dacă şoferul consumase alcool înainte să plece la drum.

Etichete: accident, camere de supraveghere, viteză

0/1 COMENTARII
unromanplecat
09 feb 21:02
+0
VOTURI
-0
Parca "B" din "B365" vine de la "Bucuresti". Sunt lucruri mult mai importante de relatat din Capitala decat ce prostii fac niste taranoi beti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE