Accident în Bucureşti: 2 tinere, lovite pe trecerea de pietoni de o maşină de teren. VIDEODouă femei au fost lovite de o maşină de teren, chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc joi după-amiază, pe Calea Călăraşilor din Capitală.

Accident in Bucuresti: 2 tinere, lovite pe trecerea de pietoni de o masina de teren
Accident în Bucureşti: 2 tinere, lovite pe trecerea de pietoni de o maşină de teren
Foto: captura video Youtube

Două tinere au fost lovite de o maşină de teren pe trecerea de pietoni. Evenimentul rutier a avut loc joi, în jurul orei 18.15, pe Calea Călăraşilor. Femeile lovite pe trecerea de pietoni au fost rănite uşor, dar au fost duse la spital pentru investigaţii suplimentare.

Imaginile video de la locul accidentului au fost surprinse de un alt participant la trafic şi publicate pe trafictube.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău, la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de aproximativ 45 ani. Acesta nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, accidentând uşor două tinere de 24 şi 25 ani. "În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va stabili încadrarea. Şoferul a fost testat cu etilotest, rezultatul fiind 0, dar, aşa cum prevede legislaţia în asemenea situaţii, şoferul a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice", a declarat Andrei Codău, la România TV.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident rutier, accident trecerea de pietoni, calea Calarasilor, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE