CIRCULAŢIE BLOCATĂ timp de 2 ore, pe linia 41, după un ACCIDENT între un tramvai şi o autobasculatăCirculaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată joi, între orele 9-11, în urma unui accident care a avut loc la intersecţia dintre bulevardul Ion Mihalache - strada Turda. În accident au fost implicate un tramvai şi o autobasculantă.

ACCIDENT ÎN BUCUREŞTI:
 
Purtătorul de cuvânt al RATB Constantin Tobescu a declarat pentru B365.ro că accidentul a avut loc joi dimineaţă, la ora 8.50, la intersecţia străzii Turda cu bulevardul Ion Mihalache.
 
 
Conform sursei citate, tramvaiul de pe linia 41 circula regulamentar spre Piaţa Presei când a intrat în coliziune cu o autobasculantă, care a virat în faţa tramvaiului fără să se asigure. Camionul s-a răsturnat, iar parbrizul tramvaiului şi geamurile de la prima uşă au fost sparte. Au fost accidentaţi atât vatmanul, cât şi şoferul autobasculantei.
 
Conform ISU, cele două victime au diferite traumatisme şi au fost transportate la spitalul Elias. Călătorii nu au suferit leziuni. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi trei ambulanţe.
 
Circulaţia tramvaielor a fost blocată pe ambele sensuri timp de două ore, iar traficul a fost restricționat pe str. Turda, către Arcul de Triumf. Până la deblocarea liniei de tramvai, călătorii au avut la dispoziţie o linie-navetă de autobuze care a circulat pe traseul tramvaiului 41.
 
Tot joi dimineaţă, un tramvai de pe linia 16 s-a defectat în intersecţia bd. Ştefan cel Mare cu strada Lizeanu. Detalii, AICI.

Etichete: accident, accident Bucureşti

0/2 COMENTARII
elena
29 Oct 15:07
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
ggg
29 Oct 11:25
+0
VOTURI
-0
cmon ... pe averescu in zona strada nicolae racota ( toti preluati o stire fara sa verificati ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE