ACCIDENT rutier în Bucureşti. Circulaţia pe linia de tramvai 32 a fost BLOCATĂ UPDATEUn accident rutier a avut loc, vineri, pe Bulevardul George Coşbuc (Piaţa George Coşbuc). Două maşini s-au ciocnit, iar o persoană a fost transportată la spital. Circulaţia pe linia de tramvai 32 a fost blocată. 

Accident rutier
Accident rutier
Foto: traficromania.info

UPDATE 10.38 Traficul pe linia tramvaiului 32 a fost reluat, anunţă Brigada Rutieră.

UPDATE 10.30 Circulaţia este în continuare blocată pe linia tramvaiului 32. Potrivit ultimelor informaţii, o femeie care conducea una dintre maşinile implicate în accident şi care s-ar face vinovată de producerea acestuia, a fost transportată la spital.

Brigada Rutieră anunţă că un accident rutier, în care sunt implicate două maşini, a avut loc pe Bd. George Coşbuc.

La această oră (10.10), circulaţia pe linia tramvaiului 32 este blocată.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, o persoană ar fi rănită uşor. Cauza probabilă a accidentului este neacordarea de prioritate.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident george Cosbuc, linia 32 blocata, tramvai 32, tramvai 32 blocat

0/1 COMENTARII
Dani
17 Jun 10:25
+0
VOTURI
-0
Ce să mai zicem de stațiile de tramvai înguste lipsite de balustrade de protecție.De mai bine de 16 ani de când există în istoria Bucureștiului se puteau pierde pe ele oricând zeci și sute de vieți.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Bulevardul Corneliu Coposu,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Strada Alexandru Șerbănescu etc etc.Și noua conducere a PMB când are de gând a începe a nouă serie de modernizare a căilor de rulare cu tot cu peroane aferente??

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE