Accident în București. Două mașini s-au ciocnit pe Calea Ferentari. Care este starea victimelorDouă persoane au fost rănite după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit, sâmbătă seară, pe Calea Ferentari din Capitală, cei doi şoferi fiind transportaţi la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Accident pe Calea Ferentari
Accident pe Calea Ferentari

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, a declarat, pentru News.ro, că accidentul s-a produs în jurul orei 20.00, pe Calea Ferentari, după ce un şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate şi a intrat într-o altă maşină, unul dintre acestea ricoşând într-un alt autoturism care era parcat în acea zonă.

În urma accidentului, cei doi şoferi au fost răniţi, dintre care unul este în stare gravă.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Bagdasar - Arseni cu ambulanţe SMURD, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

În cele două maşini mai erau trei persoane, acestea primind îngrijiri la faţa locului.

Daniel Vasile a precizat că toate persoanele implicate în accident sunt conştiente şi nu au fost încarcerate.

La locul accidentului au fost trimise de la ISU două echipaje SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă.

Circulaţia pe Calea Ferentari este blocată în ambele sensuri, iar în zonă sunt poliţişti care dirijează traficul pe străzile laterale. Traficul va fi reluat după ce poliţiştii vor finaliza cercetarea la faţa locului şi maşinile vor fi retrase de pe drum.

Etichete: accident, accident capitala, Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h