Accident în București, joi seară. O tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni, în Crângași VIDEOO femeie a fost lovită de o mașină, pe o trecere de pietoni din Crângași.

Accident in Bucuresti, joi seara. O tanara a fost lovita pe trecerea de pietoni, in Crangasi VIDEO
Accident în București, joi seară. O tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni, în Crângași VIDEO
Foto: rtv.net

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi seara, în cartierul Crângaşi, din Capitală, informează RomâniaTV.net. O tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni și, conform sursei citate, de vină ar fi fost atât şoferul maşinii care a forţat culoarea galben la semafor, cât şi fata care s-ar fi grăbit să ajungă la tramvai.

Victima are multiple fracturi şi a fost transportată de urgenţă la spital. Șoferul nu a consumat alcool, conform etilotestului.

Traficul în zonă se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă.

Etichete: accident, Crângaşi, pietoni

0/2 COMENTARII
Ing.
14 aug 01:49
+0
VOTURI
-0
Staţi puţin... şoferul a forţat galbenul, ceea ce nu prea e în regulă. Dar când e galben pentru maşini, pietonii au roşu, deci nici victima nu prea ar fi avut ce să caute acolo. Culpă comună?
ggg
14 aug 00:22
+0
VOTURI
-0
nu exista lumnini galbene itermitente sa poata fi vazute si de soferii din imediata vecinatate, nu exista marcaj nu exista inspectori in primarie sau politie care sa tina cont de toate astea ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE