ACCIDENT în Bucureşti: O femeie a murit după ce a fost lovită de o dubăO femeie din Bucureşti a murit, joi, după ce a fost lovită de o dubă în timp ce parca. Accidentul a avut loc pe Şoseaua Giurgiului, potrivit reprezentanţilor Brigării rutiere.

Accident rutier grav
Accident rutier grav

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.00. În spatele unui supermarket, un bărbat care parca o dubă nu a observat o femeie, în vârstă de aproximativ 50-60 ani, şi a acroşat-o. În urma loviturii, femeia a murit.

Femeia nu a fost încă identificată. Politistii efectuează cercetări la faţa locului.

CITEŞTE ŞI ACCIDENT pe linia tramvaiului 41. Traficul a fost blocat aproape o oră UPDATE

Un accident grav s-a produs, joi dimineaţă, şi pe linia tramvaiului 41 în zona Podului Ciurel. Potrivit RATB, unui călător aflat în mijlocul de transport, i s-a făcut rău şi, la coborâre, a căzut pe refugiu, în dreptul uşii a treia.

Circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată, iar sute de călători au coborât din tramvaie pentru a ajunge la serviciu.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident rutier, accident soseaua Giurgiului

0/2 COMENTARII
Cris
11 feb 22:29
+0
VOTURI
-0
Unde anume parca barbatul cu duba? Cumva pe trotuar? Daca da, atunci femeia e de vina, deoarece se stie ca trotuarele sunt doar pentru a-si parca unii masinile, nu pentru a se plimba altii.
BANI BANI BANI
11 feb 15:05
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE