ACCIDENT în BUCUREȘTI: O mașină a intrat într-un refugiu de tramvai. Două victimeUn nou accident rutier a avut loc, vineri seară, în Capitală. Un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un refugiu de tramvai. Două persoane au fost rănite.

Accidentul a avut la Piața Iancului, în jurul orei 20, transmite Brigada Rutieră. 

Un șofer a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un refugiu de tramvai. În urma accidentului, şoferul şi un alt bărbat aflat în maşină, cu vârsta între 30 şi 40 de ani, au fost răniţi, dintre care unul grav. Echipajele SMURD au transportat unul dintre răniţi la Spitalul Floreasca şi pe celălalt la Spitalul Sfântul Pantelimon, a precizat Ovidiu Munteanu

Circulația s-a desfășurat doar pe linia de tramvai, până la finalizarea cercetărilor.

Etichete: accident, accident Bucureşti, piata iancului, tramvai

0/5 COMENTARII
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
To many Jews NOT being 'ethnocentric' means you're a "Bad Jew". Whenever some Jew strays from the "Party Line" on Israel or Immigration, you'll often see other Jews play the "You're a Bad Jew" Card. As in "you're letting *your* people down" by attacking Israel or supporting Immigration restrictions.BTW, most Jews when they stop being &qtnt;ethnoceouric" don't become nationalists or patriots but followers of a "universalist" ideology. Communism, Socialism, Libertarianism, etc.
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
Comprei um celular gt e2530 samsung desbloqueado, mais ele esta configurado pela operadora claro sendo que uso o da vivo, como faço para retirar a configuração da claroDesde já agÃbterƒÂ§o.Roaerda. http://rcfjzjdukw.com [url=http://gmamqbyntnh.com]gmamqbyntnh[/url] [link=http://edpclwc.com]edpclwc[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
I'm so glad I found my solotiun online.
Nume*
23 Apr 07:27
+0
VOTURI
-0
Hahhhaaa. I'm not too bright today. Great post!
dezastru
16 Apr 04:00
+0
VOTURI
-0
la ce sa te astepti daca conduc ca niste dementi. In Bucuresti conduc unii cu niste viteze ametitoare si sa nu mai vorbesc de faptul ca in ultima perioada ( si am vazut asta de foarte multe ori), soferii trec pe rosu fara a mai respecta culoarea semaforului. Chiar nu exista solutii pt a opri carnagiul?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h