Accident în Capitală. Două persoane, rănite pe trotuar de un autoturism VIDEODouă autoturisme s-au ciocnit, vineri după-amiază, în zona Calea Floreasca a Capitalei. În urma coliziunii, două persoane care aşteptau să traverseze regulamentar strada au fost lovite de un autoturism care a ajuns pe trotuar.

ACcident pe CAlea Floreasca
ACcident pe CAlea Floreasca

Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, a declarat, pentru B365.ro, că, în accidentul produs vineri după-amiază pe Calea Floreasca, au fost implicate două maşini care se deplasau pe sens opus, un autoturism marca Mercedes şi un autoturism marca Dacia Logan. Potrivit lui Codău, şoferul maşinii marca Mercedes a încercat să vireze la stânga şi nu a acordat prioritate Daciei Logan. Încercând să evite coliziunea, şoferul maşinii Dacia Logan a tras dreapta de volan şi a ajuns cu maşina pe trotuar, unde a lovit două persoane care aşteptau să traverseze strada, la trecerea de pietoni. Cele două persoane au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale, relatează România TV.

Femeia de 76 ani, care a fost lovită în timp ce aştepta să traverseze strada, a primit îngrijiri medicale la spital şi a fost deja externată, iar bărbatul, care s-a ales cu capul spart, în urma accidentului, se află la spital, unde primeşte primele îngrijiri medicale, a mai precizat Andrei Codău.

Din primele informaţii, incidentul a avut loc în intersecţia Calea Floreasca cu Bulevardul Mircea Eliade.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că şoferii nu consumaseră băuturi alcoolice.

Etichete: accident Bucureşti, accident rutier, brigada rutieră, Calea Floreasca, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h