ACCIDENT în Capitală: două maşini s-au ciocnit, una a fost proiectată într-un copac FOTOACCIDENT CAPITALĂ. Un accident grav s-a produs, vineri seară, în cartierul Giuleşti din Capitală. Trei persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit pe linia tramvaiului 11. În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată într-un copac.

ACCIDENT CAPITALĂ. Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 19.00, în cartierul Giuleşti din Capitală. Un şofer nu s-a asigurat când a intrat pe un bulevard şi a intrat într-un autoturism care circula regulamentar. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital, informează romaniatv.net.

ACCIDENT CAPITALĂ. Una dintre maşini s-a oprit pe linia tramvaiului 11, circulaţia mijloacelor de transport în comun fiind blocată zeci de minute. A doua maşină s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

ACCIDENT CAPITALĂ. Joi seară, un accident deosebit de grav s-a produs la intrarea în Bucureşti, în zona Băneasa. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar un bărbat şi un copil au fost răniţi. Detalii, aici. 

Etichete: accident, Giulesti, masina proiectata in copac, Sectorul 6, vineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE