Accident în Capitală. Două persoane au fost SPULBERATE într-o staţie RATB din BucureştiGrav accident, duminică dimineaţă, în centrul Capitalei, după ce două maşini s-au ciocnit într-o staţie RATB. Doi călători care aşteptau autobuzul au fost răniţi, la fel şi unul dintre şoferi. O altă persoană aflată în staţie a scăpat ca prin minune teafără.

Accident intr-o statie RATB din Bucuresti
Accident într-o staţie RATB din Bucureşti

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică dimineaţa în Bucureşti. Un şofer care conducea cu viteză un Audi, dinspre Alba Iulia spre Unirii, nu a observat un autoturism care staţiona într-o staţie RATB şi l-a lovit puternic.

Potrivit România TV, în urma impactului au fost răniţi doi pietoni în vârstă care aşteptau autobuzul. Cele două persoane au fost transportate la spital cu răni destul de grave.

De asemenea, rănit foarte grav a fost şi şoferul maşinii care staţiona în staţie.

Celălalt şofer a scăpat nevătămat şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Maşina lui, însă, a fost direct propulsată în cel de-al doilea refugiu al staţiei RATB.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor şi poliţiştilor care au făcut măsurători pentru a afla cu exactitate cum s-a produs acest accident. Până în acest moment nu se ştie de ce acel şofer staţiona în staţie. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificulalte, şoferii au circulat pe o singură bandă.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident capitala, RATB, staţie RATB

0/4 COMENTARII
bogdan71
31 Oct 10:03
+0
VOTURI
-0
Eh, ba Politia ii amendeaza pe vitezomani... p-aia pe care ii prinde. Pe mine m-a luat radarul cu 71 km/h la 12 noaptea la iesirea din Pasajul Muncii, spre Dristor, cand era liber vde tot. Le-am urat baietilor succes si in prinderea alora care fac liniute noapte de noapte pe Camil Ressu pe la ora 2. Se pare insa ca mai au de lucru pana sa-i prinda p-aia. Sau poate ca-i stiu, dar inchid ochii.
HDB
30 Oct 23:07
+0
VOTURI
-0
"tragedii de toată frumusețea."
Gogule, esti beat? Esti fumat? Drogat? Sau pur si simplu nebun?
Sa ai tu parte de astfel de "tragedii de toata frumusetea"!
Gggx
30 Oct 12:30
+0
VOTURI
-0
Și în stațiile de tramvai din București cu peroane înguste lipsite de garduri de protecție se pot înregistra în orice clipă astfel de tragedii de toată frumusețea.Viața pietonilor e în condiții critice.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești etc etc etc.Cât mai e până scăpăm de pericolele astea de refugii?????
Piata Urinii
30 Oct 11:31
+0
VOTURI
-0
"Un şofer care conducea cu viteză un Audi, dinspre Alba Iulia spre Unirii, nu a observat un autoturism care staţiona într-o staţie RATB şi l-a lovit puternic."

1. Stationarea in statiile RATB este interzisa. Cu toate astea, Pilitia se face ca nu observa lucrurile astea si permite incalcarea legii.
2. Pe Bd. Unirii, banda 1 ar trebui sa fie doar pentru RATB. Din nou, Pilitia se face ca nu oberva incalcarile regulilor de circulatie.
3. Cu ce viteza circula soferul de Aiudi daca n-a observat masina din fata lui? Pilitia nu observa cand soferii depasesc limitele de viteza pe oricare drumuri.

Cine e de vina?
In primul rand, PILITIA! Daca pilitienii si-ar face treaba si ar impune respectarea legilor, astfel de evenimente n-ar mai avea loc. Dar, cat timp pilitienii nu fac nimic, EI SUNT DE VINA!!!
In al doilea rand, NU SE STATIONEAZA in statiile de autobuz.
Iar in al treilea rand, viteza!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE