ACCIDENT în Capitală, în zona Ştefan cel Mare VIDEOUn accident s-a produs miercuri seara, în Capitală. Două mașini s-au lovit după ce un șofer nu a acordat prioritate.

Accident Stefan cel Mare
Accident Ştefan cel Mare

Accidentul s-a produs în zona Ștefan cel Mare din Capitală. Cele două au intrat în același timp în intersecție, iar unul dintre conducătorii auto a accelerat pentru a trece primul. Nu a reușit, însă, și a lovit din lateral cealaltă mașină, , informează romaniatv.net.

 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nu a fost nevoie de intervenția medicilor. Mașinile au fost complet distruse în urma impactului.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident capitala, Bucureşti

0/3 COMENTARII
dorel
06 Jan 07:17
+0
VOTURI
-0
nu cei din provincie se grabesc daca esti atent observi ca ceicu nre de bucuresti se baga an fata an alte orase din tara se circula mai civilizat
Eugen
05 Jan 14:45
+0
VOTURI
-0
Și în stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție se pot înregistra în orice clipă tragedii în masă.Peroanele înguste lipsite de balustrade de protecție opera comuniștilor.Care le-au proiectat și le-au construit în istoria Bucureștiului meritau închisoarea pe viață.Asta-i crimă față de populația Bucureștiului.Trebuiau concepute de la început generoase în lățime și prevăzute cu balustrade de protecție.Din cauza lor suportăm modernizări din circa 2000 încoa,modernizări fără sfârșit.A trecut 2016 și tot n-am scăpat de peroanele astea criminale.
General Katana
05 Jan 12:37
+0
VOTURI
-0
Prea multi cretini au luat carnetul de sofer in utlima vreme si se grabesc sa prinda start-ul si un loc in fata ta oriunde si oricum, la orice ora.
Te depasesc si se baga in fata ta ca si cum ar merge pe trotuar ... poate chiar mai rau. Lipsa de educatie lipseste la majoritatea soferilor in special aia venitit din provincie .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE