ACCIDENT multiplu în Capitală: Opt maşini parcate, izbite în plin de un şofer turcOpt maşini parcate în zona Colentina din Capitală au fost lovite puternic de un şofer turc care ar fi încercat să evite un alt autoturism. În urma impactului, una din maşini a fost întoarsă cu roţile în sus. 

ACCIDENT multiplu in Capitala: Opt masini parcate, izbite in plin de un sofer turc
ACCIDENT multiplu în Capitală: Opt maşini parcate, izbite în plin de un şofer turc

Un accident în care au fost implicate 8 autoturisme a avut loc în această dimineaţă în Capitală, în zona Doamna Ghica, informează România TV.

Cetăţeanul turc care a provocat accidentul se întorcea din club şi consumase alcool, potrivit martorilor. Circula cu viteză şi la un momen dat a vrut să evite o maşină al cărei şofer se prgătea să parcheze. În acel moment a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşinile parcate. Prima maşină a fost cel mai puţin avariată, i-a fost distrusă doar oglinda, următoarea a fost avariată mai grav, pe partea stângă, cel mai tare afectată fiind o maşină care a fost pur şi simplu întoarsă pe loc, ceea ce dovedeşte că şoferul circula cu viteză mare.

Şoferul turc nu a păţit nimic, a ieşit din maşină pe picioarele lui, râzând, potrivit proprietarilor maşinilor lovite care au ieşit să estimeze pagubele.

Etichete: accident colentina, Bucureşti, masini parcate lovite, Sectorul 2, sofer turc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h