ACCIDENT în Capitală. Un motociclist beat s-a izbit puternic într-o maşină a unei şcoli de şoferiUn motociclist beat s-a izbit puternic, duminică după-amiază, într-o maşină aparţinând unei şcoli de şoferi, acesta fiind grav rănit. Motociclistul a intrat în autoturismul şcolii de şoferi care era oprit pentru a acorda prioritate altor autovehicule pe Bd. 1 Decembrie din Capitală. 

ACCIDENT in Capitala. Un motociclist beat s-a izbit puternic intr-o masina a unei scoli de soferi (Foto radioconstanta.ro)
ACCIDENT în Capitală. Un motociclist beat s-a izbit puternic într-o maşină a unei şcoli de şoferi (Foto radioconstanta.ro)

Accidentul a avut loc duminică după-amiază în zona Poarta 4 Faur din Sectorul 3. 

"Un autoturism al unei școli de șoferi în timp ce era oprit pentru a acorda prioritate autovehiculelor care circulau pe bvd 1 decembrie 1918, a fost acroșat în partea din spate de o motocicleta care ieșea de pe o stradă lăturalnică. Motociclistul a fost rănit grav. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea 0,57 mlgl alcool pur în aerul expirat", anunţă Brigada Rutieră a Poliţiei.

Conform sursei citate, în urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri la fața locului, s-a stabilit că motociclistul avea  permisul suspendat tot pentru conducerea unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Permisul motociclistului era suspendat din luna decembrie 2015. 

Etichete: accident, masina scoala de soefri, motociclist beat, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE