ACCIDENT în centrul Bucureștiului, sâmbătă noapte. Șapte persoane au fost rănite FOTO&VIDEOȘapte persoane au ajuns la spital, sâmbătă noapte, după ce o mașină a intrat într-un camion de gunoi al Rosal Grup, pe bulevardul I.C. Brătianu din București.

Șapte persoane au fost rănite după ce o şoferiţa de 19 ani a unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o maşină de la salubrizare de la Rosal Grup, firma care se ocupă de curățenia Sectorului 3.

Cinci tinere aflate în autoturism şi doi bărbați din camion au ajuns la Spitalul Floreasca. A fost nevoie totodată de un echipaj de descarcerare, pentru una dintre victimele din autoturism. Traficul a fost blocat timp de cateva ore pe banda de mers spre Universitate.

Tânăra șoferiță riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

 

O soferita de 19 ani a intrat cu masina intr-un camion, chiar in centrul Capitalei. Ce a facut tanara imediat dupa accident ---> http://goo.gl/RlnYhy

Posted by StirileProTV on Saturday, 26 March 2016

Etichete: accident, accident Bucureşti

0/2 COMENTARII
Asa e
28 Mar 09:58
+0
VOTURI
-0
Da, biciclistii au facut tara asta de ras
nmmz
27 Mar 17:54
+0
VOTURI
-0
Să facă mass media și campanii de educare a bicicliștilor.Călăresc bicicletele pe trecerile de pietoni periclitând siguranța circulației pietonilor pe trecerile de pietoni.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.A vedea trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff din Piața Victoriei,trecerea de pietoni de pe Bulevardul Aviatorilor din Piața Victoriei,pe cea de pe Calea Victoriei din Piața Victoriei,pe cea de pe Bulevardul Aviatorilor de la intersecția cu Bulevardul Constantin Prezan,pe cea de pe Bulevardul Constantin Prezan de la intersecția cu Bulevardul Aviatorilor,pe cea de pe Strada Ion Mincu de la intersecția cu Bulevardul Aviatorilor.Să învețe a se da jos de pe ele când se angajează în traversare și a le duce de mână de pe un trotuar pe celălalt.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE