ACCIDENT în faţa Guvernului. Un medic a făcut scandal după ce a intrat într-un stâlp VIDEO 

Un medic din Capitală a fost la un pas de o provoca o tragedie după ce a intrat cu maşina direct în stâlpii de pe trotuar din faţa Guvernului. Martorii care au filmat comportamentul femeii au chemat poliţia pentru că aveau suspiciunea că aceasta era sub influenţa drogurilor.

 

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

Femeia s-a luat la ceartă cu martorii şi l-a lovit cu poşeta pe cel care o filma. Oamenii le-au cerut poliţiştilor să o testeze pe şoferiţă, pentru că aceasta se comporta haotic.

Agenţii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenta substanţelor cu efect halucinogen şi au dus-o pe doctoriţă la IML pentru recoltarea de probe. Acum, Poliţia aşteaptă rezultatul testelor pentru a decide dacă şoferiţa va fi în continuare cercetată penal.

Etichete: accident, accident Bucureşti, Bucureşti

0/3 COMENTARII
Andrei
14 Apr 10:26
+0
VOTURI
-0
Ce mecla de drogata si alcoolica are "duamna"doctor. HAHAHAHAHA. M-am spart de ras, ce fata are de hipsterita batrana.
Cris
10 Apr 22:18
+0
VOTURI
-0
Articol tabloid de kkty specific unui tabloid infect. Tragedia nu exista, drogurile sunt putin vizibile din film, stalpisorii is vai de mama lor.

Autor: trage-ti un glont in cap.
Fox
10 Apr 16:03
+0
VOTURI
-0
Doamne cat HAOS in articolul asta.... cine l-a scris a fost mai incoerent decat doamna acuzata...

In titlu se scrie ca a intrat in "Stalp".
In articol apar "stalpii"
In imagine se vad niste stalpisori amarati de delimitare!!! Dar fara a se vedea ca a intrat in ei... doar ca sunt strambi...

"Martorii care au filmat".... si apoi to voi spuneti de "cel care a filmat-o" ... pai erau mai multi sau doar unul care a filmat? :)))

Care este tragedia pe care a fost la un pas sa o provoace????? Nu apare niciun indiciu de TRAGEDIE! Cel mult o femeie nervoasa si agasata de unul care o filmeaza...

Si daca e sa judecam dupa haosul din acest articol si noi putem afirma ca cel care a scris acest articol pare a fi sub influenta unor substante!!!

Iar la final bonboana de pe tort: "AGENTII au deschis un dosar".... Care agenti? postali? curieri? vamali? straini? Cate clase sa ai sa debitezi un astfel de articol???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE