Accident în lanţ în BUCUREŞTI. O maşină de poliţie, printre autoturismele lovitePatru maşini au fost implicate într-un accident vineri seara în Capitală, printre care şi una de poliţie. Accidentul a fost provocat de un tânăr care imediat după impact, a făcut orice ca să scape de anchetă.

Accident in lant in Bucuresti
Accident în lanţ în Bucureşti

Patru maşini, printre care una a Inspectoratului de Poliție Ilfov, au fost implicate într-un accident produs vineri seară în Capitală, la intersecţia bulevardelor Mircea Eliade şi Floreasca. Accidentul a fost provocat de un tânăr care imediat după impact a susținut că suferă de diabet, refuzând să fie testat cu etilotestul și cerând să fie transportat de urgență la spital, scrie evz.

Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs din vina unui tânăr timișorean, în vârstă de 29 de ani, aflat în trecere prin București. El a lovit iniţial o maşină care aştepta la semafor, iar această a ricoşat în alte două autovehicule, printre care şi una a poliţiei din Ilfov.

Conducătorul auto vinovat de cele întâmplate a fost transportat la Spitalul Floreasca. Nu a fost rănit, dar le-a spus medicilor că suferă de diabet şi are nevoie de insulină. El a refuzat să fie testat cu etilotestul. În cazul celorlalţi şoferi, rezultatul a fost negativ. Nimeni nu a fost rănit.

Mai mult, atunci când şoferului i s-a cerut să se supună echilotestului acesta a refuzat vehement spunând că nu poate face asta pentru că este bolnav de diabet. Singur a sunat la ambulanţă pentru a cere să fie transportat la spital sub pretextul că se simte rău şi i-a scăzut glicemia. În acest caz s-a deschis o anchetă. Din fericire, acest accident nu s-a soldat cu victime.

Etichete: accident Bucureşti, accident capitala, accident in lant, accident in lant bucuresti

0/1 COMENTARII
Andrei
11 Jun 13:39
+0
VOTURI
-0
Tot banatu-i furuncucea, pardon fruncea. Auzi, nu poate sufla ca sufera de diabet. Dadea in coma de prostie

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h