Accident în LANŢ în Capitală: ŞAPTE MAŞINI, implicate într-o coliziune pe CALEA FLOREASCAO ambulanţă care transporta o pacientă la Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost implicată într-un accident cu alte patru maşini. Incidentul a avut loc pe Calea Floreasca, după ce şoferul unui taxi a intrat pe contrasens. În urma incidentului, ambulanţa a ajuns 

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

Accidentul a avut loc în jurul orei 10.20, pe Calea Floreasca. Reprezentanţii ISU Bucureşti spun că la faţa locului a ajuns o maşină de stingere şi o autoutilitara de descarcerare. Nu au existat victime rănite grav.

"Un taxi a iesit de pe str. Biserica Floreasca a efectuat viraj la stanga, nu a acordat prioritate unei ambulante care avea in functiune semnalele acustice si luminoase, intrand in coliziune cu aceasta. Ocupantul si pacientul din ambulata transportati la spital cu o alta ambulanta(din primele informatii nu sunt raniti). Din impact au fost avariate inca 5 autovehicule. Soferul taxi ranit in urma accidentului. Traficul nu este bocat, se circula , politisti la fata locului.

Ambulanţa circula cu semnalele luminoase şi acustice pornite şi transporta o pacientă de la un centru de îngrijire la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale, a spus Alis Grasu.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui taxi a intrat pe contrasens. În urma accidentului, pacienta nu a fost rănită, fiind preluată de o altă ambulanţă şi dusă la Spitalul Floreasca. Asistenta medicală care era în ambulanţă are o lovitură la o mână, iar şoferul a suferit o presiune toracică uşoară, ambii mergând la Spitalul Floreasca pentru investigaţii.

Etichete: accident Bucureşti, accident in lant

0/2 COMENTARII
Tacsimetristii care este
09 Mar 21:03
+0
VOTURI
-0
Deciii... ambulanta, care este, cu luminile alea deasupra, care ereau se roteau si faceau nino-nino, n-a acordat prioritate de smeker la un tacsimetrist care erea tacsimetrist, si a intrat in colinziune, adica a lovit tacsimetristul care erea tacsimetrist.
In urma incindentului care a fost, tacsimetristii care este cer sa se interzice sa se circule cu ambulantele pe strade, ca ca sa nu se mai intample sa se loveste tacsimetristii. Care este.
Si sa dea legea sa nu mai fie amendati tacsimetristii pentru cazuri care este, ca asta cu ambulanta, care trebuie pedepsita ca circula si impiedica circulatia la tacsimetristi. Si sa se mareste tarifele, ca tacsimetristii nu poate sa fure daca nu are tarife mari.


Si, revenind la subiect... Carei firme de taxi apartinea viteazul? Ce-a patit? O amenda, ceva? Suspendarea permisului? Interzicerea dreptului de a mai practica taximetria? Sau ce?
Cris
09 Mar 20:16
+0
VOTURI
-0
Asa e taximetristii astia... niste tzarani...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE