Accident în lanţ în Capitală. Şase maşini au fost lovite de un şofer băut VIDEOUn accident în lanţ a fost provocat de un şofer beat, marţi noapte, în Capitală. Bărbatul circula cu viteză iar la un moment dat a lovit cinci maşini parcate şi o altă maşină care se afla în mers. Nimeni nu a fost rănit, însă pagubele sunt uriaşe.

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

Totul s-a intâmplat după miezul nopţii pe Bulevardul Constantin Brâcoveanu din sectorul patru al Capitalei. Bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate, circula cu viteză. El a pierdut controlul volanului şi a lovit cinci maşini care staţionau şi o maşină care se afla în mers. Autoturismul s-a oprit câţiva metri mai incolo.

Oamenii legii l-au testat pe şoferul vinovat iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 1.08 la mie. Bărbatul se va alege cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Etichete: accident, accident Bucureşti, Bucureşti, carambol

0/2 COMENTARII
CORALIE
16 iun 23:05
+0
VOTURI
-0
Bună ziua dl / dna

Este cu recunoștință profundă pe care doresc să vă dau mărturia mea aici, care sunt în căutarea de a împrumuta bani, nu știu cum să-mi exprim bucuria de a fi eu însumi în căutarea pentru împrumut am dat peste o femeie pe nume Angele MAURIN de afaceri. Ea a acordat un împrumut cu o rată de 2% și am vorbit cu mai mulți colegi care au primit, de asemenea, împrumuturi de la această doamnă fără griji. Mai ales pentru mine, am primit cererea mea de credit prin transfer bancar într-o perioadă de 24 ore, fără protocol și eu sunt destul de mulțumit. Motivul pentru care am publica acest post pe acest forum și această doamnă continuă să lucreze minuni pentru oameni care sunt într-adevăr nevoie. Așa că am decis să împărtășesc această oportunitate cu voi, care nu favorizează băncile sau au avut de a face cu creditorii necinstiți care nu abuzează de personalitatea altora; aveți un proiect sau nevoie de finanțare, puteți scrie la el și să explice situația; vă va ajuta în cazul în care este convins de sinceritatea ta.


Iată lui:
E-mail: angelemaurin16@gmail.com

 E-mail: angelemaurin@outlook.com
Cristian
15 iun 13:46
+0
VOTURI
-0
Oferim urgent lucru pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE