Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui. 41 de răniţi, transportaţi la 7 spitale din Capitală13 răniţi în carambolul produs pe Autostrada Soarelui au fost transportaţi la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, nouă victime au ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte cinci, la Spitalul Pantelimon, potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii.

Accident in lant pe Autostrada Soarelui
Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui

Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii au declarat, pentru Mediafax, că 13 răniţi în carambolul produs pe Autostrada Soarelui au fost transportaţi la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, nouă victime au ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte cinci primesc îngrijiri la Spitalul Pantelimon. Alte cinci victime au fost transportate la Spitalul Universitar, patru răniţi au ajuns la Spitalul Elias, trei la Spitalul Sfântul Ioan şi alţi doi la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Iniţial, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, se înregistrau în total, 60 de victime în urma accidentului în lanţ de pe Autostrada Soarelui, dintre care trei persoane au decedat, 41 au fost rănite, iar 16 nu au avut nicio leziune şi au refuzat transportul la spital.

CITEŞTE ŞI CARAMBOL pe A2. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă

În primă fază, 15 răniţi au fost transportaţi la spitalul din Lehliu, o parte dintre aceştia fiind însă redirecţionaţi către unităţi medicale din Capitală. Nouă persoane erau încarcerate în momentul în care salvatorii au ajuns la locul accidentului, potrivit ISU Călăraşi.

Etichete: accident autostrada soarelui, accident rutier A2, Autostrada Soarelui, carambol autostrada soarelui

0/3 COMENTARII
Radu
06 nov 13:06
+0
VOTURI
-0
Asta isi raspunde singur la comentariile lui cu peroanele vietii :))
Mihai
06 nov 12:20
+0
VOTURI
-0
@Vlad.Ai perfectă dreptate.De pericolele astea de refugii de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție nu ne-au scăpat conducerile de până acum ale Primăriei Capitalei dar piste de biciclete pe trotuare și pe treceri de pietoni au știut să facă.Piste de biciclete pe trotuare și pe treceri de pietoni cea mai mare cretinătate în infrastructura rutieră a Bucureștiului.Sunt mai importante pistele de biciclete decât viața pietonilor în stațiile de tramvai.
Vlad
06 nov 12:12
+0
VOTURI
-0
Să se facă în mass media și educație pentru bicicliști.Nu mai putem circula pietonal pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni periclitând traficul pietonal.A vedea trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff aferentă Pieței Victoriei.Bicicleta e mijloc rutier.Să ruleze bicicliștii cu bicicletele pe carosabil.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni care sunt spații strict pietonale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h