ACCIDENT în zona pasajului Băneasa. Patru persoane au fost rănite şi transportate la spitalUn accident, în care au fost implicate trei maşini, a avut loc, duminică seara, în zona pasajului Băneasa.  Patru persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital. 

Accidentul a avut loc, duminică seara, pe Drumul Naţional 1 în zona Băneasa, trei maşini fiind  implicate în accident, a transmis Brigada Rutieră. Conform primelor informaţii, o tamponare a avut loc din cauza nerespectării distanţei regulamentare faţă de autoturismul din faţă, opt persoane având nevoie de îngrijiri medicale, dintre care patru au făcut atac de panică.

Brigada Rutieră a informat ulterior că un autoturism marca Opel care se deplasa spre Otopeni a pătruns pe contrasens, sărind bordura, şi a intrat în coliziune cu o maşină Hyundai care s-a răsturnat. 

În momentul în care s-a răsturnat, autoturismul Hyundai a acroșat și un alt autoturism marca Renault.

În urma accidentului, patru persoane (trei din Hyundai şi una din Opel) au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti, a transmis Brigada Rutieră.

Banda a treia de circulaţie a fost blocată temporar. 

 Etichete: accident, accident baneasa, accident Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE