ACCIDENT în Mogoşoaia cu o ambulanţă SMURD. Trei persoane au ajuns la spitalO ambulanţă SMURD s-a ciocnit cu un autoturism pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte. Trei oameni au ajuns la spital.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov

Ambulanţa SMURD, care circula pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, a intrat în coliziune cu un autoturism care a ieşit de pe o stradă lăturalnică şi nu i-a acordat prioritate, a declarat, pentru News.ro, Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite uşor, dintre care două din autoturism şi asistentul din ambulanţă, a precizat Ovidiu Munteanu. El a adăugat că în ambulanţă nu se afla niciun pacient, echipajul deplasându-se în acel moment spre locul unde fusese solicitat de urgenţă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că niciun rănit nu a fost încarcerat. Asistentul SMURD a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar celelalte două persoane care au suferit traumatisme uşoare au fost duse la Spitalul Elias, a mai spus Vasile.

Etichete: accident, accident auto, accident Bucureşti, accident mogosoaia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE