Accident în nordul Capitalei, provocat de un șofer începător. Două persoane au fost rănite. FOTOUn șofer începător a provocat, sâmbătă seară, un accident de circulație, în nordul Capitalei. Mașina a intrat în parapetul care separă sensurile de mers, în zona Fântânii Mioriţa. Doi oameni au fost răniţi.

Accident in nordul Capitalei, provocat de un sofer incepator. Doua persoane au fost ranite. FOTO
Accident în nordul Capitalei, provocat de un șofer începător. Două persoane au fost rănite. FOTO

Un șofer începător a provocat, sâmbătă seară, un accident de circulație, în nordul Capitalei. Un tânăr care tocmai îşi luase permisul a mers cu viteză prea mare. El a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un parapet, în zona Fântânii Mioriţa din Capitală, potrivit România TV.

 

În maşină se mai aflau încă două persoane. Şoferul şi pasagerul din dreapta au fost transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii. Cel de-al doilea pasager a scăpat nevătămat.

Etichete: accident, Fântâna Mioriţa, spital

0/3 COMENTARII
iancu
24 aug 10:14
+0
VOTURI
-0
Castig rapid si demonstrat! Pot sa-ti arat imediat cum poti sa-ti rotunjesti veniturile, cu o activitate deosebit de simpla. Pachetul de instructiuni este pregatit si te asteapta sa le aplici. Aceasta este o oferta speciala, exclusiv pentru cei hotarati si seriosi! Cereti acum mai multe detalii la email: iancu1952@yahoo.com
Bulangistul Cris care este bulangist
23 aug 13:36
+0
VOTURI
-0
Din pacate asta e problema: tot felul de prosti se apuca sa comenteze fara sa aiba habar despre ce e vorba.
Bulangistule care esti bulangist, bulangiii tineri n-ar trebui sa aiba carnet, nu? Si nici bulangiii batrani, cum a fost cazul cu omul de 80 de ani care a provocat un accident acum cateva zile? Si atunci ce bulangii ar trebui sa aiba carnet, bulangistule Cris?

Cu ce drept judeci tu, Cris?
Cris
23 aug 13:16
+0
VOTURI
-0
Din pacate asta e problema: tot felul de bulangii tineri iau carnet... apoi capata brusc o incredere in ei si ii dau talpa riscand nu doar viata lor ci si pe cea a celor din jur, devenind practic criminali pe sosea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE