Accident în Parcul Tei din Capitală. O fetiţă s-a accidentat după ce a căzutO fetiță de 10 ani s-a accidentat miercuri seara la locul de joacă din Parcul Tei din Capitală după ce un echipament de joacă s-a defectat. Din primele informații reiese faptul că aceasta a căzut de la aproximativ un metru după ce frânghia pe care era cățărată s-a desprins din șuruburile în care era fixată.

Parcul Lacul Tei
Parcul Lacul Tei

În urma căzăturii, fata a fost transportată la Spitalul Marie Curie, având o contuzie abdominală.

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, a declarat, pentru Agerpres, că a fost demarată o verificare la toate locurile de joacă din această zonă.

„Din fericire, nu și-a rupt coloana, e un accident regretabil care s-a întâmplat ieri, în Parcul Tei, la unul dintre locurile de joacă. S-a desprins o chingă sau s-a rupt o frânghie, nu știm exact încă, este o anchetă ANPC în curs. Fetița a căzut de la aproximativ un metru, a fost dusă la spital, au fost făcute verificări. Din informațiile pe care le avem, înțelegem că nu este nimic grav. (...) Am demarat o verificare la toate locurile de joacă, cu toate că acestea se verifică săptămânal de către angajații ADP. Acolo e și un regulament afișat despre vârsta copiilor care pot utiliza aceste locuri de joacă și producătorul și toate informațiile necesare. (...) Când a venit Salvarea, ei au spus să nu se miște, că e posibil să se fi rupt coloana, că e o măsură preventivă bună, dar înțeleg că nu e afectată coloana. (...) Dacă cineva trebuia să verifice și nu a verificat, atunci va fi sancționat. Dacă nu a verificat bine, iar poate fi o sancțiune, să vedem", a spus joi viceprimarul.

Potrivit unor precizări ale Primăriei sectorului 2, a fost demarată o anchetă internă pentru stabilirea cauzelor producerii acestui incident.

„Complexul de joacă din Parcul Tei la care s-a petrecut incidentul a fost produs

Sursa foto: www.mediafax.ro
în anul 2007 în Germania, de către o firmă specializată, importat și instalat de către o societate comercială din Oradea; săptămânal, angajații autorizați ai Administrației Domeniului Public Sector 2 efectuează reviziile tuturor ansamblurilor de joacă din parc pentru a stabili dacă acestea prezintă siguranță în exploatare; în cazul în care se constată probleme în funcționarea ansamblurilor de joacă care pun în pericol siguranța copiilor se interzice, de urgență, utilizarea acestora până la remedierea defecțiunilor. (...) Ansamblul de joacă la care s-a petrecut incidentul are trecute, la vedere, toate informațiile privind categoriile de vârstă (4-12 ani) pentru care a fost construit, datele de identificare a firmei producătoare și a reprezentantului legal din România", arată sursa citată.

Etichete: lacul tei, parcul lacul tei, parcul tei

0/6 COMENTARII
AlysonBbu
09 Oct 00:52
+0
VOTURI
-0
Oh Lord. I don't know what to do as I have loads of work to do next week summer. Plus the university exams are getting, it will be a hell. I am already losing sleep maybe I should website to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
SlavaOwc
29 Sep 00:29
+0
VOTURI
-0
Hey all! Recently I have been battling with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well site and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
NatalieCap
24 Sep 22:20
+0
VOTURI
-0
This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.
LUCRU LA DOMICILIU
14 Sep 15:16
+0
VOTURI
-0
Va oferim urgent munca part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
Florin
14 Sep 13:16
+0
VOTURI
-0
https://petitieonline.net/petitie/22226144
Florin
14 Sep 13:15
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de dezvoltarea transportului subteran!https://petitieonline.net/petitie/66226148

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE