ACCIDENT GRAV între un AUTOBUZ RATB şi un TRAMVAI VIDEOACCIDENT AUTOBUZ RATB şi TRAMVAI. Un grav acident de circulaţie a avut loc luni în Bucureşti după ce un autobuz RATB s-a ciocnit cu un tramvai în intersecţia Mihai Bravu cu Baba Novac. Patru persoane au fost rănite, dintre care trei au ajuns la spital.

ACCIDENT AUTOBUZ RATB şi TRAMVAI. UPDATE 12.46: Cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate. Astfel, tramvaiul a intrat în intersecţie la culoarea roşie a semaforului.

ACCIDENT AUTOBUZ RATB şi TRAMVAI. UPDATE 12.35: Sunt patru persoane rănite, dintre care trei doresc să fie transportate la spital.  Traficul este deviat, nu se mai permite traversarea Bulevardului Mihai Bravu dinspre strada Baba Novac către Dristor.

ACCIDENT AUTOBUZ RATB şi TRAMVAI. UPDATE: Calatorii din ambele vehicule au coborat. Sunt trei persoane cu probleme medicale. Se fac verificari pentru a identifica alte posibile persoane ranite. Conform ISU Bucureşti intervin o autospeciala de stingere, o motocicleta SMURD, Descarcerarea si două ambulanţe.

ACCIDENT AUTOBUZ RATB şi TRAMVAI. Trei victime au fost rănite. Cauza probabila a accidentului a fost neacordare prioritate. Tramvaiul a sarit de pe sina, pe sensul de mers spre Bucur Obor. Se circula sub dirijare, iar calea de rulare a tramvaielor spre Bucur Obor este blocata, au explicat reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.00, la intersecţia Şoseaua Mihai Bravu - strada Baba Novac.

ACCIDENT AUTOBUZ RATB şi TRAMVAI. 

Etichete: accident, accident ratb, RATB

0/1 COMENTARII
Cutarica
12 Dec 17:45
+0
VOTURI
-0
Nu ar trebui sa ne mire!... RATB angajeaza oameni certati cu legea, recidivisti, soferi (sau vatmani) care trec pe rosu chiar incercand sa loveasca pietonii aflati pe trecere (asa cum am reclamat eu un incident din zona Pietei Kogalniceanu, acum ceva timp, iar RATB nu a luat nici o masura si a incercat sa justifice comportamentul soferului respectiv de pe linia 66 de troleibuze) sau soferi care inchid usa in nas calatorilor si ii urmaresc pe oglinzile retrovizoare cum se supara si protesteaza, iar ei (soferii) pleaca razand (iar biroul de relatii cu publicul al RATB raspunde ca "soferul a plecat in conditiile legii, respectand normele de siguranta" -- adica a inchis usile in nas conform normelor de siguranta, nu oricum! am parafrazat raspunsul unei purtatoare de cuvant (femeie deci) de mai demult, de cand a avut loc incidentul pe linia 323 in zona Sincai). Alti soferi alearga dupa pokemoni in timp ce conduc autobuzele (pe linia 116, articol publicat chiar pe b365 recenr!), altii merg cu tramvaiul 41 cu 70 km/h si lovesc din plin tramvaiul din fata (cum a fost la Pasajul Lujerului, cand vatmanul vinovat de accident nici nu a incercat macar sa franeze)!

In concluzie, asa cum se poate observa cu mare usurinta, RATB depune toate eforturile "pentru asigurarea unor conditii de calatorie civilizate, conform standardelor europene" -- adica accidente, pun in pericol calatorii, angajeaza fost detinuti etc. Si apoi musamalizeaza totul!...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE