Accident între un taxi şi un Uber, în Capitală. Unul din şoferi consumase alcoolUn taxi s-a izbit puternic de o mașină Uber, chiar în apropierea Spitalului de Urgență Floreasca din București.

Accident intre un taxi si un Uber, in Capitala. Unul din soferi consumase alcool (Foto romaniatv.ro)
Accident între un taxi şi un Uber, în Capitală. Unul din şoferi consumase alcool (Foto romaniatv.ro)

O mașină Uber s-a ciocnit cu un taxi în București, în această dimineață, anunță România TV. A fost un accident violent, în urma căruia autoturismul taxi a fost șifonat serios. Impactul a avut loc pe șoseaua Ștefan cel Mare, în apropierea Spitalului de Urgență Floreasca. Nici unul dintre cei doi conducători auto nu a suferit vătămări grave. Nu au existat pasageri, clienți în cele două mașini.

Martorii au sunat rapid la 112. Cei doi șoferi au avut noroc, întrucât ambulanța avut un traseu scurt de parcurs, dată fiind apropierea de Spitalul de Urgență Floreasca. La fel de repede au ajuns și polițiștii. Ambii șoferi au refuzat să fie transportați la spital. Din primele informații, șoferul Uber nu a respectat culoarea roșie a semaforului, în vreme ce conducătorul auto din taxi avea o alcoolemie de 0.20. Acestuia din urmă i-a fost suspendat permisul de conducerer pentru trei luni.

Etichete: accident spital floreasca, accident stefan cel mare, accident taxi uber

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE