ACCIDENT LA IEȘIREA DIN BUCUREȘTI. Maşină RĂSTURNATĂ pe malul râului Dâmboviţa. FOTO&VIDEOSâmbătă dimineaţă, la ieşirea din Capitală spre Glina,  un autoturism a ajuns cu roţile în sus, pe malul râului Dâmboviţa, după ce a fost lovit în plin de o maşină care nu i-a acordat prioritate. Trei oameni au ajuns la spital.

ACCIDENT LA IEȘIREA DIN BUCUREȘTI. Masina RASTURNATA pe malul raului Dambovita VIDEO
ACCIDENT LA IEȘIREA DIN BUCUREȘTI. Maşină RĂSTURNATĂ pe malul râului Dâmboviţa VIDEO
Foto: romaniatv.net

Maşina răsturnată circula regulamentar. La o intersecţie, şoferul nu a fost lăsat să treacă şi a fost lovit în plin. Impacul a fost atât de puternic încât l-a aruncat de pe şosea direct pe malul râului Dâmoviţa, scrie romaniatv.net.

Matorii spun că şoferul care nu a acordat prioritate are un handicap. "Din câte am înţeles are ceva probleme că avea acceleraţia la maşina la mână", a declarat un martor.

"Accidentul rutier a avut loc pe fondul nerespectării indicatorului cedează trecerea. Respectiv, autoturismul Mercedes circulând pe Splaiul Unirii la intersecţia cu Şoseaua de Centură nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un alt autoturism care cirucla regulamentar pe Şoseaua de Centură", a declarat un poliţist de la Poliţia Rutieră.

În urma accidentului trei persoane au fost rănite şi transportate la două spitale din Capitală.

"Victimele sunt conştiente, cooperante, iar persoana din autoturismul cazut este într-o stare puţin mai gravă. Ele au fost duse la spital", au precizat medicii.

Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Etichete: accident, Bucureşti, Dâmboviţa, Glina, intersecţie, lovita, masina, poliţia rutieră, prioritate, răsturnată

0/1 COMENTARII
Littieangel
20 iun 12:52
+0
VOTURI
-0
Iar cel putin unul din echipajele de politie, cel de pe bmw, freca menta....nici nu masura, nici nu ajuta si nici nu dirija circulatia..... iar tirurile de pe centura blocau traficul si coada de pe splai crestea de la o clipa la alta. Rusine nea politistii....!!!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE