SINUCIDERE LA METROU. Un tânăr s-a aruncat în fața trenului UPDATETragedie la metrou, joi dimineaţă. Un bărbat de 30 ani s-a aruncat în fața metroului la stația Constantin Brâncoveanu. Tânărul a decedat. Circulaţia trenurilor a fost întreruptă pe linia de mers spre Berceni, unde a avut loc incidentul.

ACCIDENT LA METROU. Un tanar prins sub garnitura de metrou
ACCIDENT LA METROU. Un tânăr prins sub garnitura de metrou

SINUCIDERE LA METROU. Un bărbat de 30 de ani s-a aruncat, joi, în fața metroului la stația Constantin Brâncoveanu. Tânărul a fost declarat decedat. 

Incidentul a avut loc în jurul orei 9.50, potrivit Metrorex.  La locul accidentului au intervenit detașamentul special de salvatori, două mașini SMURD și descarcerare.

"Astazi, 24 martie 2016, în jurul orei­­ 9:50, ­­­­­­­­în statia Constantin Brâncoveanu, pe directia Berceni, a avut loc un act de suicid. Circulatia trenurilor a fost întrerupta pe linia respectiva",a precizat Metrorex.

"În prezent, se circulă în pendulă, pe un singur fir. Suicidul a avut loc la staţia Constintin Brâncoveanu, la linia de pe direcţia Berceni",  a adăugat pentru B365.ro, Evelyn Croitoru, purtătorul de cuvânt al Metrorex.
 

Etichete: isu, Metrorex, metrou, metrou Constantin Brancoveanu, sinucidere, sinucidere Constantin Brancoveanu, sinucidere metrou

0/2 COMENTARII
primarele
25 Mar 07:26
+0
VOTURI
-0
Astia nu sunt in stare sa asigure un interval decent de circulatie ca sa mai reduca din aglomeratie si voi vreti geamuri la peroane, automatizari si alte alea ca in tarile cu apa calda... Da unde va credeti?
alex
24 Mar 12:51
+0
VOTURI
-0
cred ca ar fi totusi benefice niste "ziduri" antisuicid. Sunt montate si in anumite statii din Londra unde si acolo si-au pus capat zilelor destule persoane. Plus ca sunt statii destul de aglomerate la ore de varf gen Pipera sau Victoriei unde foarte usor se poate dezechilibra cineva.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE